Opasni oglas - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Opasni oglas

Opasni oglas

Woman Wanted (2000.)

Ascot Video / Blitz film i video

110' drama, romansa

Režija:           Kiefer Sutherland, Alan Smithee

Uloge: Holly Hunter, Kiefer Sutherland, Michael Moriarty, Carrie Preston, Allegra Fulton, Shirley Douglas, Sean McCann

Scenario:        Joanna McClelland Glass

Producent/i:   Elliott Lewitt, Dan Lyon, Elie Samaha

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Opasni oglas

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Kućna pomočnica dolazi u dom ostarjelog udovca i njegovog odraslog sina. Obojica bacaju oko na spremačicu što produbljava animozitet među njima.

Profesor fizike sa Yalea (Michael Moriarty) unajmljuje spremačicu Emmu (Holly Hunter) ne bi li doveo kuću u red što se odnosi i na njegovog emocionalno nestabilnog, odraslog sina (Keifer Sutherland).

Sukob oca Richarda i sina Wendella započeo je prije nekoliko godina kada je Richardova psihički nestabilna žena završila u umobolnici gdje je i umrla. Wendell za majčinu smrt okrivljuje oca te koristi vrijeme koje provode zajedno konstanto mu ukazujući na tu činjenicu.

Emmi je pripala uloga mirotvorca između dvojice zavađenih muškaraca no ona ubrzo postaje Richardova ljubavnica. Na to Wendell spoznaje da je i sam zaljubljen u Emmu, a ni ona nema ništa protiv ovog bizarnog ljubavnog trokuta. Situacija će se dodatno zakomplicirati kada Emma zatrudni. S kim? E to ćete morati otkriti sami.

Film je snimljen prema noveli Joanne McClelland Glass koja je napisala i scenarij dok režiju potpisuje Kiefer Sutherland, glavom i bradom.

i.k.