Bu! - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bu!

Bu!

Boo (2005.)

Ventura Distribution / VTI

100' horor

Režija:           Anthony C. Ferrante

Uloge: Trish Coren, M. Steven Felty, Jilon Ghai, Josh Holt, Taylor Hurley, Happy Mahaney, Rachel Melvin, Shirlene Quigley

Scenario:        Anthony C. Ferrante

Producent/i:   Harmon Kaslow

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Bu!

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.00
5
0.00

Indie teen hororac smješten u ukletoj bolnici kojom ordinira osvetoljubivi duh namjerio se na tinejdžere koji su se došli našaliti. 

Niskobudžetni, nezavisni horori vraćaju se u modu što ide u prilog ljubiteljima slashera no ne uvijek i na ruku široj publici koja se za rentanje horora odlučuje rijetko ili nikada. Ukoliko spadate u prvu skupinu došli ste na svoje. 'Bu!' nastavlja tradiciju horora u kojima glavnu ulogu igraju duhovi koji opsjedaju tinejdžere.

U centru radnje su mladići koji se izruguju duhu koji navodno opsjeda treći kat bolnice Santa Mira. Kevin, Freddy i Jacob isprva u to ne vjeruju već odlučuju iskoristiti situaciju ne bi li se našalili sa svojim boljim polovicama te dogovaraju posjet ukletoj bolnici. Čudne, ghostlike pojave i neobjašnjive događaje djevojke pripisuju vrckastom Freddyju no ubrzo shvaćaju da se u bolnici zaista nalazi duh.

Na njihovu žalost do ovih spoznaje dolaze prekasno kada se već nalaze zarobljeni u zgradi u kojoj lift vozi isključivo na treći kat. Sada vrlo stvarni duh ne namjerava ih samo dobro prestrašiti već i lišiti ih života.

i.k.