Bambi 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bambi 2

Bambi 2

Bambi II (2006.)

DisneyToon Studios, Walt Disney Pictures/Continental Film

74' avantura, animirani, dječji

Režija:           Brian Pimental

Uloge: Patrick Stewart, Alexander Gould, Brendon Baerg, Andrea Bowen, Nicky Jones, Christopher Lee, Keith Ferguson

Scenario:        Alicia Kirk

Producent/i:   Jim Ballantine, Jeffrey Moznett

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Bambi 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.33
3
0.00

Šezdesetak godina nakon što je originalna priča o najslađem Bambiju ugledala dan, evo i nastavka. Isti likovi, ista priča, sada sinkronizirana na hrvatski.

Četiri su godine rada uložene u stvaranje nastavka obožavanog Walt Didneyevog klasika, 'Bambija'.  Nakon 60ak godina ponovo se družimo sa starim likovima; Bambijem, Velikim Princom Šume, Lupkom (Thumper), Cvjetićem (Flower), Felinom (Faline) i Prijateljem Sovom (Friend Owl), ali i nekim novim pridošlicama.

'Bambi II' priča priču o odrastanju mladog princa jelena u razdoblju nakon što ostane bez majke i shvati da je njegov otac Veliki Princ Šume. Na početku priče Veliki Princ Šume (Patrick Stewart) traži savjet Prijatelja Sove (Keith Ferguson) kako bi pronašao odgovarajuću košutu da se brine za njegovog sina Bambija (Alexander Gould) koji je nedavno ostao bez majke.

Iako je veličanstveni srndać uvjeren kako odgajanje laneta nije posao jednog Princa, s oklijevanjem posluša savjet mudre sove i pristane brinuti se za Bambija nekoliko mjeseci dok ne dođe proljeće. Nenaviknut na provođenje vremena s mladuncima, Princ se marljivo, iako pomalo ukočeno, trudi naučiti svog sina tajnama šume, te odgovornostima važnog položaja kojeg će Bambi jednog dana naslijediti.

Iako se Bambi očajnički želi dokazati svome ocu, njegova mladenačka znatiželja, prirođena zaigranost i želja da se igra sa svojim prijateljima Lupkom (Brendon Baerg) i Cvjetićem (Nicky Jones) često tome stane na put. Kako Bambi i Princ provode sve više vremena zajedno, odmak između njih počinje se smanjivati. Bambi počne pokazivati tračak hrabrosti i fizičke snage koju će jednog dana imati, a Princ omekša kada se počne prisjećati vlastite mladosti i radosti koja se može naći u igri.

Baš kada se otac i sin počnu osjećati ugodno u svojoj novopronađenoj bliskosti, dođe vrijeme da se Bambi odseli svojoj novoj majci. Dok Bambi s oklijevanjem započinje to novo poglavlje svog života, prisiljen je pokazati svoju hrabrost i poznavanje učenja svoga oca na način koji se dojmi čak i Velikog Princa.

Bambi odrasta.

i.a.