Majstori opasnosti - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Majstori opasnosti

Majstori opasnosti

The Dukes of Hazzard (2005.)

Warner Bros. / ISSA film i video

106' akcija, avantura, komedija

Režija:           Jay Chandrasekhar

Uloge: Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Burt Reynolds, Joe Don Baker

Scenario:        John O'Brien, Jonathan L. Davis, Gy Waldron

Producent/i:   Bruce Berman, Eric McLeod, Dana Goldberg

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Majstori opasnosti

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.20
5
0.00

Revival TV serije iz osamdesetih u kojoj po prvi puta na velikom ekranu imamo prlike vidjeti Jessicu Simspon sa svim njenim adutima.

TV serija 'Hawaii Five-O' stekla je kultni status preko velike bara stoga ne čudi velika pozornost posvećena filmskoj ekranizaciji hita iz osamdesetih. U konkurenciji Mandy Moore, Jessice Biel i Britney Spears uloga Daisy Duke pripala je prsatoj pjevačici Jessici Simspon dok ćemo u ulogama njezinih rođaka Boa i Dukea gledati Seana Williama Scotta i Johnya Knoxvillea.

Bo i Duke žive u okrugu Hazzard gdje rade za ujaka Jessea (Willie Nelson) no vrijeme uglavnom provode stvarajući svakojake psine i zabavljajući se krstareći u svom Dodge Chargeru. Njihova prelijepa rođakinja Daisy radi u Boar's Nestu, najjačoj birtiji u mjestu gdje Bo i Duke provode većinu vremena promatrajući brojne udvarače kako bezuspješno pokušavaju zbariti njihovu rođakinju, no ne gine im porcija batina.

Pravi problemi nastaju tek kad korumpirani gradski moćnik odluči ilegalno preuzeti njihovu i zemlju njihovih susjeda no to je samo razlog za još više glupiranja u Jackass stilu. Ipak je to Johnny. Za ljubitelje lika i tijela Jessice Simpson, koju ovdje gledamo u debitantskoj ulozi, napomenimo da je njezino vrijeme na ekranu ograičeno na samo 10 minuta :(

i.k.