Šlampavi muževi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Šlampavi muževi

Šlampavi muževi

The Honeymooners (2005.)

Paramount Pictures / VTI

90' komedija

Režija:           John Schultz

Uloge: Cedric The Entertainer, Mike Epps, Regina Hall, Gabrielle Union, Jon Polito

Scenario:        Danny Jacobson, David Sheffield, Barry W. Blaustein, Don Rhymer

Producent/i:   Hal Ross, Cedric The Entertainer, Mike Epps

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Šlampavi muževi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
3
0.00

Cedric the Entertainer je veseljak, inovator, ambiciozni vozač autobusa kojeg samo malo sreće dijeli od velikog bogatstva, barem on tako misli.

Ralph Kramden (Cedric The Entertainer) je naoko obični vozač autobusa u New Yorku, no da to nije sve uvjerit ćete se već nakon nekoliko minuta filma. On je ambiciozan čovjek prepun ideja, osoba istančanog ukusa, prepuna poleta i životne energije. U njegovim brojnim pothvatima podržava ga najbolji prijatelj i susjed Ed (Mike Epps) Norton koji ga prati na svakom koraku.

Dok Ralph živi u snovima njegova bolja polovica Alice planira kupnju stančića, no 20 000 USD koje je potrebno priložiti kao polog ispostavlja se kao veliki problem siromašnoj obitelji. Ipak, Ralph uspijeva skupiti novac za toliko željeni duplex koji bi trebali kupiti sa Edom i njegovom suprugom Trixie, no netom prije nego što će uplatiti odlučuje se na investiranje u još jedan od svojih planova iz snova.

Sav je novac u trenutku izgubljen što ne znači samo odustajanje od stana, već i kraj njegovog braka ukoliko u 24 sata ne vrati sve do zadnjeg centa.

i.k.