Gore ne može - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gore ne može

Gore ne može

Very Bad Things (1998.)

Polygram Filmed Entertainment / Blitz film i video

100' komedija

Režija:           Peter Berg

Uloge: Christian Slater, Cameron Diaz, Daniel Stern, Jeanne Tripplehorn, Jon Favreau

Scenario:        Peter Berg

Producent/i:   Ted Field, Scott Kroopf, Michael Helfant

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Gore ne može

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.69
16
0.00

Momačka večer završava sa mrtvom prostitutkom i čuvarom no to je samo početak crnog niza. Brzo po lopate i vreće za smeće. E da, trebat će i pila.

Ovo je idealan film za nabrijavanje za momačku večer, crna komedija koja nudi originalnost, a mogla bi vas i dobro nasmijati. U glavnim ulogama gledamo Kylea (Jon Favreau), Boyda (Christian Slater), Adama (Daniel Stern), Michaela (Jeremy Piven) i Charlesa (Leland Orser) koji odlaze u Las Vegas na Kyleovu momačku.

U razuzdanu zabavu u tamošnjem hotelu uz hrpu bijelog uključena je i atraktivna prostitutka no njezinim pojavljivanjem završava zabava za naše junake. Vrući seks sa Michaelom u kupaonici neslavno završava sa prostitutkom obješenom na vješalici. Za sve je kriv sklizak pod i Michaelova nespretnost no to je sada u drugom planu.

Nadasve napetu situaciju smiruje Boyd koji iznosi plan koji uključuje pilu, kofere, lopate i pustinju te, naravno, velike količine sredstava za čišćenje. Usljed velike buke u sobu ulazi hotelski čuvar te završava u kupaonici sa truplom prostituke proboden u srce. Trebat će još deterdženta.

Ovo je tek početak urnebesne komedije u kojoj glavnu riječ vodi Christian Slater no ne smijemo izostaviti histeričnu buduću mladu Cameron Diaz koja ništa ne prepušta slučaju u organizaciji dana za kojeg je mislila da će biti najsretniji u njezinom životu. Kako li se samo prevarila.

i.k.