Sam u kući 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sam u kući 3

Sam u kući 3

Home Alone 3 (1997.)

20th Century Fox / Continental film

102' komedija, obiteljski, dječji

Režija:           Raja Gosnell

Uloge: Alex D Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny Von Dohlen, David Thornton

Scenario:        John Hughes

Producent/i:   Hilton A. Green, John Hughes

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Sam u kući 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.46
26
0.00

ellena 17.11.2008 Ocjena recenzije : 0.0

sve je novo

meni se ovaj nastavak filma i ne svida.Svida mi se samo zato sto je film bozicni.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

burek 06.01.2008 Ocjena recenzije : 3.0

Zakon

film je bas odličan, puno bolji od prvog dijela iako je priča slična , a posebno mi je dobar jer nema debilka Macaulay Culkina iz prvog dijela

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

DragonRage 02.11.2005 Ocjena recenzije : 2.0

Ajmo sve ispočetka,drugi klinac,priča ista!!!

Treči dio serijala “Sam u Kući” je po mom mišljenju več bio potpuno pretjerivanje,a da ne spominjem i četvrti dio,koji je napravljen izravno za Tv produkciju.Naime več drugi dio nam nije imao ništa posebno novo za ponudit,osim drugačijeg okruženja i malo okrutnijih i “smješnijih” šala.Da treči nastavak nije bilo smisla raditi dokazuje i to da su ovoga puta od cijelog projekta odustali i gl. glumac Macaulay Culkin te hitredatelj Chris Columbus.Te su njih zamjenili Alex D. Linz,najpoznatiji iz Clooneyevog filma Savršen Dan i Carryevog Lažljivca,kao ponovno mudri i domišljati klinac koji blesavim provalnicima(ponovno)postavlja opake i manje ili više smješne klopke.A cijeli ovaj pomalo i nezahvalan projekt pao je u ruke redatelju Raja Gosnellu.Čovjeku koji je ispekao zanat na prethodnim Home Alone i sličnim obiteljskim dječjim filmovima kao montažer,npr.Mrs.Doubfire,Devet Mjeseci,Miracle on 34th Street itd. A pomalo neuspješan Sam u Kući 3 mu je bio prvi redateljski projekt u njegovoj daljnjoj čak i uspješnoj redateljskoj karijeri,naime nakon filma Sam u Kući 3 usljedili su “hitovi” poput Nikad se Nisam Poljubila,Kuća Debele Mame, Scooby-Doo 1&2 koji su svi redom bili manje više uspješni na kinoblagajnama.
Sama priča filma koju je ponovno napisao scenarist predhodna dva Sam u Kući filma,John Gughes nam ovoga puta nije zaista ništa novo ponudila,priča je ponovno vračena u običnu veliku obiteljsku kuću jedino što pozadina cijele priče ima pomalo “špijunski” prizvuk,naime u cijelu priču je upleten jedan čip koji su provalnici ukrali Amer. Vojsci.
Dakle,treči dio ne posjeduje šarm prva dva nastavka i teško da ga se može svrstati među obiteljske klasike,no kao i svaki puta do sada klinci,i napominjem samo klinci će biti i više nego zadovoljni.Njima će to biti kao da gledaju još jednu epizodu Tom & Jerrya koje su u globalu gledane sve iste i uvijek se svode na iste štoseve,baš kao i Home Alone filmovi,ali su opet uvijek iznova smiješni.
Dakle opet samo za klince !!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: