Eliminator - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Eliminator

Eliminator

The Eliminator (2004.)

Artist View Entertainment / Continental film

akcija, avantura

Režija:           Ken Barbet

Uloge: Michael Rooker, Bas Rutten, Dana Lee, G. Anthony Joseph, Wolf Muser

Scenario:        David Neilsen

Producent/i:   Gerald I. Wolff

Linkovi: imdb

Eliminator

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Evo nešto za ljubitelje Survivora. Naziv showa u ovom je slučaju shvaćen doslovno, nagrada od 10 mil. USD ide posljednjem preživjelom na otoku.

Bivši policajac Dakota Varley (Bas Rutten) prijavio se na utrku glisera ne bi li osvojio nagradu od nemalih 250 000 USD. Možda će vam se na prvi pogled činiti da je riječ o odveć velikoj svoti, no nakon smrti jednog i teških ozljeda preostalih troje natjecatelja promjenit ćete mišljenje. Varley uspjeva preživjeti i pobjediti no njegov pokušaj podizanja nagrade i odlaska s jezera nesretno završava.

Drogiran je i otet te se ubrzo nađe na nepoznatom otoku gdje se budi privezan za stup, okružen skupinom do zuba naoružanih ljudi. On i šestero drugih žrtava sudionici su igre u kojoj će pobjedniku pripasti milijun dolara, dok druge čeka smrt. Svake će ih noći naoružana skupina posebno obučenih ljudi loviti po otoku sve dok samo jedan ne ostane živ.

Sumnjamo da bi za ovaj Survivor bili redovi kao prilikom prijave za našu verziju, no gledanosti bi definitivno bila višestruko veća.