Obračun s Yakuzom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Obračun s Yakuzom

Obračun s Yakuzom

Into the Sun (2005.)

Columbia TriStar Home Entertainment / Blitz film i video

97' akcija, avantura, triler

Režija:           Christopher 'Mink' Morrison

Uloge: Steven Seagal, Takao Osawa, Ken Loach, William Atherton, Matthew Davis

Scenario:        Steven Seagal, Joe Halpin, Trevor Miller

Producent/i:   Steven Seagal, Elie Samaha, Kevin Van Thompson

Linkovi: imdb

Obračun s Yakuzom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
2
0.00

DragonRage 31.08.2005 Ocjena recenzije : 4.5

Ma joj kak dosadno!!!

A kaj je najbolje,za ovaj film sam pročitao negdje da se radi o Seagalovom najboljem filmu kojeg je snimio u zadnjih par godina.No mogu samo reći da je vjerovatno najozbiljniji i najdosadniji.Film traje 90-ak minuta,a u prvih 60-ak imamo sam jednu šoru plus uvodna akcija,u kojoj kao upoznajemo njegov lik,a ta sekvenca je tako loša i glupa da je to fakat preloše.
uglavnom,tu imamo još hrpu bezveznih likova koje uopće nisu važni za priču,Poput agenta Maca,skroz nepotreban i bezvezan lik,Neku Seagalovu štičenicu,koja se fajta udružena s njim,i zapravo samo bane u film a tu je i neki tattomajstor koji mu također pomaže iako neznam točno zašto te naravno Seagalova zaručnica.
I tako prilično nerazumljiva priča sporo teče da bi tamo negdje oko 70-e minute Seagalu poginula zaručnica,tu napokon shvaćamo zašto uopće postoji njezin lik,jer tad Seagal popizdi i u zadnjih 10-ak minuta filma pobije mnoštvo ljudi na maštovite načine(rascopavanje lubanje,rezanje ruke,zabijanje štapića za jelo u grlo itd)uz naravno pripadajući komićni oneliner.Humor je također jedan element koji fali u filmu.
Kao klinac nisam ni volio njegove filmove,onda sam 2001 pogledao relativno gledljiv Do Kraja,koji mi se nekako svidio,pa sam odlučio pogledati njegove stare filmove,i skužio sam da se radi o sasvim solidnim akcićima u kojima je Seagal s guštom lomio i sjekao ruke i noge negativcima.Mislim da ni jedan actionhero nije to rado sa večim guštom od njega,a i glavni fajtovi sa gl.negativcima su mu trajali 2-e minute najviše.Uvijek bi ih zašamarao na brzinu i onda usmrtio na neki brutalan način.
No u svim ovim novim filmovima se vidi da je izgubio taj "touch" za ubijanjem,heheh..
A moram spomenuti i očite greške u ovom filmu,ima ih više,ali istaknut ću samo onu očitu,naime Seagal kroz cijeli film nosi dugi kaput da se nevidi koliko je debeo,no čas ima kožni a čas obični kaput.Sve u svemu tras film.
Dao bih mu i jedinicu,ali zbog neke sentimentalike evo dva.
Samo za one tvrdo kuhane Seagal fanove

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

alex_strike25 10.05.2005 Ocjena recenzije : 0.0

Naiva

Kao i svaki njegov film. Akcija je solidna... Agent Mac je totalno promašeni lik u filmu. Totalni amater, ubiju ga nakon što je dobio zadatak da pazi na "ribarnicu". Nije uspio pobjeći mladim Yakuzama, nakon upada u njihov ured. Smiješno. Čisti amaterizam samo tako upasti u ured... Ma vidjet ćete i sami. Umjesto da su sa godinama filmovi sve bolji, ono postaju sve gori.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: