Radio Cherish - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Radio Cherish

Radio Cherish

Cherish (2002.)

3 Ring Circus Films / Discovery film i video

99' komedija, drama, triler

Režija:           Finn Taylor

Uloge: Robin Tunney, Tim Blake Nelson, Nora Dunn, Jason Priestley, Brad Hunt

Scenario:        Finn Taylor

Producent/i:   Johnny Wow, Mark Burton

Linkovi: imdb

Radio Cherish

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
1
0.00

Izgubljena mlada animatorica nastoji pobjeći od stvarnosti uz glazbu osamdesetih sve dok ju ne optuže za ubojstvo policajca i zatvore.

Zoe Adler (Robin Tunney) je animatorica iz San Francisca u svojim dvadestima sa neobičnom potrebom za blebetanjem kad god se nađe u neugodnoj situaciji, a to je vrlo često. Živi na relaciji posao - stan gdje vrijeme provodi slušajući KXCH Cherish radio stanicu uživajući u sladunjavim hitovima osamdesetih. Nesigurna je u sebe, u potrazi za ljubavi koju nikako da pronađe, no to ne znači da nema povijest burnih veza.

Na zabavi u loklanom klubu pronalazi novu žrtvu u liku izvjesnog Andrewa (Jason Priestley). Tri Martinija poslije prihvaća njegovu ponudu da ju odveze kući. Prije nego što uspi,je ući u njegovo vozilo Zoe je oteta. Za volanom uz nepoznatu osobu prisiljena je pregaziti policajca na biciklu nakon čega se više ničega ne sjeća.

Budi se optužena za ubojstvo policajca te završava u kućnom pritvoru u sklopu tzv. programa elektronske ogrlice. Posebna ogrlica omogućava joj kretanje samo unutar stana u kojem je smještena. Posjećuje ju jedino policajac Daly (Tim Blake Nelson) koji joj je, uz telefon, jedina veza sa vanjskim svijetom. Uvidjevši kako joj prijeti zatvor, Joe se usredotočava na bijeg. Nakon što i to propadne, ostaje joj jedino još Daly.