Moje Rusko vjenčanje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Moje Rusko vjenčanje

Moje Rusko vjenčanje

Foreign Affair (2003.)

Innovation Film Group / Continental film

94' komedija, drama

Režija:           Helmut Schleppi

Uloge: David Arquette, Tim Blake Nelson, Emily Mortimer, Larry Pine, Lois Smith

Scenario:        Geert Heetebrij

Producent/i:   David Arquette, David-Jan Bijker, Tim Blake Nelson

Linkovi: imdb

Moje Rusko vjenčanje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.00
1
0.00

Nakon smrti majke dvojica braće kreću na 'romance tour' Rusijom ne bi li pronašli tradicionalno orjentiranu ženu koja će se brinuti o kućanstvu. Sex not included.

Braća Josh (Tim Bleke Nelson) i Jake (David Arquette) usporeni su, naivni, asocijalni farmeri u malom američkom mjestu. Jedina im je žena u životu njihova majka dok o ostatku ljepšeg spola na planetu nemaju pojmja. U potpunosti su ovisni o majci koja se brine za njih baš kao što je to činila prije dvadesetak godina, kada su još bili djeca.

Nakon njezine smrti nalaze se pred bezizlaznom situacijom jer, naravno, ne znaju ništa o kućanskim poslovima, o kuhanju da ne govorimo. I organizacija sprovoda za braću je superkompliciran zadatak. Dogovaraju se da će 'podijeliti' ženu koja će znati kuhati, te da im seks nije bitan. Drugim rječima traže stalnu dadilju.

Kako su im šanse za spontano upoznavanje takve osobe gotovo nikakve odlaze u rusiju u sklopu tzv. 'Foreign affair' programa. U teoriji zamisao je fantastična - hrpa samaca upoznaje se sa za zelenim kartama gladnim ženama. U praksi? Vidjet ćemo.