Ljetovanje s leševima - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljetovanje s leševima

Ljetovanje s leševima

Club Dread (2004.)

20th Century Fox / Continental film

104' komedija, horor

Režija:           Jay Chandrasekhar

Uloge: Bill Paxton, Jay Chandrasekhar, Steve Lemme, Paul Soter, Kevin Heffernan

Scenario:        Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske

Producent/i:   Lance Hool, Peter E. Lengyel

Linkovi: imdb

Ljetovanje s leševima

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.67
9
0.00

Serijski ubojica namjerio se na swingersku plažu punu hedonista. Na osoblju je da, ako već ne zaustave, barem zataškaju nasilje. Made by 'Broken Lizard'.

Bivša rock zvijezda Coconut Pete (Bill Paxton) vlasnik je ekskluzivnog odmorišta blizu Costa Rice, poznatog po ogromnim količinama zabave, pića i lijepih žena. Kod Petea je sve krajnje jednostavno. Platite jako puno novca za tjedan dana opijanja, partijanja, 'druženja' sa lijepim djevojkama i još partijanja. Da nam sve to ne bi dosadilo (u stvarnom životu možda i ne bi...) non stop zabavu prekida pojava jednog, a zatim sve više leševa.

Osumnjičenih je mnogo. Jedan od njih je i Sam, dio tzv. Fun Police jedinice, čovjek brz na okidaču pištolja napunjenog tekilom. Tu je i (pre)naglašeno seksepilna fitness instruktorica Jenny te instruktor ronjenja Juan porijeklom iz siromašne sredine. Putman, razmaženi teniski trener iz Britanije usvojeni je Peteov nećak, a ubojica bi mogao biti i ekscentrični maser.

Film potpisuje skupina Broken Lizard odnosno Erik Stolhanske, Paul Soter, Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan i Steve Lemme. Riječ je o petorci koja funkcionira pod geslom 'zajedno smo jači'. Već smo ih imali prilike vidjeti u ulozi režisera i scenarista glavnih glumaca uspješnice 'Super Troopers', a snimili su još i komediju 'Puddle Cruiser'.