Patsy - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Patsy

Patsy

Patsy (1964.)

Paramount Pictures / VTI

101' komedija

Režija:           Jerry Lewis

Uloge: Jerry Lewis, Ina Balin, Everett Sloane, Phil Harris, Keenan Wynn

Scenario:        Jerry Lewis, Bill Richmond

Producent/i:   Ernest D. Glucksman

Linkovi: imdb

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
1
0.00

Jerry Lewis je anonimac koji uskače na mjesto komičara koji je netom umro. Jedini problem je što je netalentiran, dosadan, nema sluha...

Nakon što poznati komičar smrtno strada u avionskoj nesreći njegov producent, publicist, direktor organizacije, sekretarica i sobar nalaze se pred krajem suradnje. Ipak, umjesto da se rasformiraju i počnu tražiti nove poslove, odlučuju učiniti isto što bi njihov pokojni gazda učinio u slučaju smrti bilo koga od njih - pronaći zamjenu.

Svi su uvjereni u spjeh uzevši u obzir dugogodišnje iskustvo u poslu. Njihov kandidat je izvjesni Stanley Belt (Jerry Lewis), šeprtljavac kojem ništa ne polazi od ruke. Komičarovi ljudi čine sve ne bi li pripremily Stanleya koji je nevjerovatno netalentiran, bez sluha, dosadan, sve suprotno od karakteristika koje bi jedan zabavljač trebao imati.

Svi osim jednog člana ekipe već su digli ruke od Stanleya, koji treba debitirati u poznatom Ed Sullivan Showu, uvjereni da će njegovo prvo pojavljivanje u javnosti rezultirati katastrofom.