Agyness Deyn - glumica sa stilom - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      Agyness Deyn - glumica sa stilom

Agyness Deyn - glumica sa stilom

Par umjetnika snimio je stiliziranu posvetu film noiru i 1930-ima, a za ulogu fatalne žene uzeli su dokazanu ljepoticu - manekenku Agyness Deyn!

Siniša Paić 26.02.2010 0 komentara

Agyness Deyn - glumica sa stilom

Evo još jedne manekenke koja odlazi na film - Agyness Deyn! Ovaj supermodel nije započeo filmsku karijeru u nekoj holivudskoj romantičnoj komediji, već nastupa u kratkom filmu koji se vrti po umjetničkim galerijama. 'Mean to Me' je 12-minutni film noir kojeg su napisali i režirali David McDermott i Peter McGough koji surađuju već 30 godina, no ovo im je prvi zajednički film.

Radnja filma je smještena u 1930-te, a puno vremena i truda je uloženo u rekonstrukciju duha vremena. Stan u stilu Art Decoa, osvjetljenje, rekviziti, kostimi, glazba Stravinskog - sve naprosto odiše noir atmosferom s početka stoljeća. Pošto je riječ o film noiru, jasno je da moramo imati i femme fatale koja će izgledati elegantno, sexy i opasno.

Zato je odabrana Agyness Deyn koja glumi ljepoticu koja se osvećuje ljubavniku (Linus Roache) koji je odbacuje, a naslov filma je popularna pjesma iz tog doba koja potcrtava temu filma. Muškarac i žena su zločesti jedno prema drugome - a to ne može završiti dobro!

A dobro bi bilo i iz ovog materijala napraviti dugometražni film, no zasad se moramo zadovoljiti kratkim filmom iz kojeg isječak možete pogledati ovdje. 'Mean to Me' se prikazuje 4. ožujka u galeriji 'Cheim & Read' u New Yorku, a onda može krenuti u distribuciju po međunarodnim festivalima. Nadamo se da će netko pozvati film i na neki naš festival - i kao gošću ugostiti atraktivnu glavnu glumicu!

Komentari

Nema komentara.