Glumice se bore do smrti - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Glumice se bore do smrti

Glumice se bore do smrti

Mia Farrow i Farrah Fawcett snimaju svoje najteže trenutke i dijele ih s publikom. Mia  spašava narod Darfura, a Farrah se bori za vlastiti život.

filmski.net 06.05.2009 0 komentara

Glumice se bore do smrti

Mia Farrow ne kalkulira, nego odlučno ustraje u štrajku glađu pred kamerama. Da bi pomogla ugroženim stanovnicima Darfura, u travnju je najavila da će 27. travnja početi trotjedni štrajk glađu i konzumirati samo vodu. Objavila je da to čini u znak solidarnosti s narodom Darfura koji zbog nebrige svijeta umire od gladi, žeđi i bolesti. U tom sudanskom području od 2003. bijesni strašni građanski rat, a nedavno su protjerani svi humanitarci, zbog čega se situacija još više pogoršala.

Zato Mia pred svojom kamerom štrajka glađu i prenosi svoje poruke preko kanala You Tubea, a publiku cijelo vrijeme animira da zove predsjednika Obamu i apelira na njega da pomogne u povratku humanitarnih radnika. Čelnik humanitarne organizacije za pomoć Darfuru zabrinut je može li 64-godišnja glumica izdržati tako dugi post i pita se hoće li štrajk glađu izazvati nepopravljive posljedice.


Mia Farrow se obraća javnosti 9. dana štrajka.

A u teškoj situaciji se nalazi i Farrah Fawcett, još jedna poznata američka glumica ('Charliejevi anđeli') koja će vlastitom kamerom snimati svoje zdravstvene poteškoće. Glumica se već dvije i pol godine bori s rakom, a sada će snimati svoj video dnevnik koji će sljedeći tjedan prenositi američka televizija. NBC će 15. svibnja emitirati 'Farrah's Story', dvosatni specijal u kojem će se pojaviti Farrah, njezin dugogodišnji partner Ryan O'Neal i kolegice iz 'Charliejevih anđela' Jaclyn Smith i Kate Jackson.

Snimke su vrlo osobne i pokazuju Farrah kako se bori s bolešću nakon što se vratila s tretmana u Njemačkoj. Prvo se mislilo da se bolest povukla, ali onda se pročulo da se rak proširio i na jetru. Zato je Farrah odlučila objaviti snimke svoje borbe s rakom i tako pomoći onima koji se također bore s tom opakom bolešću. Nadamo se da će obje glumice odigrati svoje uloge borbenih žena do kraja, i da će njihova životna borba završiti - s happyendom!

Komentari

Nema komentara.