I tko je još gay? - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      I tko je još gay?

I tko je još gay?

Profesor Dumbledore izašao je iz ormara, a koji su još poznati filmski likovi ostali čučati u njemu? Štrumpfovi? Patuljci? Spock? Grinch? 

filmski.net 26.10.2007 2 komentara

I tko je još gay?

Milijuni obožavatelja Harrya Pottera diljem svijeta ostali su u šoku – omiljeni Albus Dumbledore, ravnatelj čarobnjačke škole Hogwarts – je gay. Zadrti roditelji su vjerojatno na rubu panike jer njihova ćudoredna dječica gutaju takvo nepoćudno štivo. Oni još malo luđi mogli bi pomisliti da se radi o promoviranju pedofilije jer je profesor uvijek okružen učenicima. A zapravo, nema razloga za paniku – Dumbledore ni u jednoj situaciji ne iskazuje ikakvu seksualnu naklonost.

Autorica J.K. Rowling obznanila je veliku novost prilikom predstavljanja najnovije knjige u New Yorku.  Nakon što ju je jedna čitateljica upitala je li Dumbledore ikada bio zaljubljen, spisateljica je odgovorila: 'Iskreno... oduvijek sam Dumbledora zamišljala kao homoseksualca,' što je izazvalo ogroman aplauz u dvorani.

Također, njezina objava potakla je i razna nagađanja tko bi još od poznatih likova mogao biti gay. Razbuktala se mašta blogera, fourumaša i ostalih sudionika na svemoćnom Internetu, a sve to zapravo izaziva salve smijeha. Zato vam predstavljamo 'osumnjičene' koje su 'priveli' na stranicama Vulture i Radar.

Schroeder i Fozzie Bear

Fozzie Bear iz 'Muppet Showa'
Takva strast za šou-biznisom mora biti sumnjiva, a voli i šeširiće. Dugogodišnji je prijatelj sa zgodnim straight žapcem koji je opsjednut debelom krmačom. Ah, tako žalosno...

Schroeder iz 'Peanutsa'
Zgodna Lucy već se 50 godina valja po njegovom pianu, a on razmišlja samo o Ludwigu Von Beethovenu.

Spock iz 'Star Treka'
Oko ovog nismo sigurni. Ipak, muškarac koji na pomalo snobovski način komentira ponašanje svih ostalih malo nam je sumnjiv.

Faca iz 'Seksa i grada'
On je toliko macho da sumnjamo da je jedan od onih koji otkriju da su gay nakon deset godina braka. Još je sumnjiviji nakon što smo čuli da su fotke s njegovog vjenčanja s Carrie zapravo bile samo namještaljka za novinare. Hm?

Licko i Smješko

Štrumpf Licko iz (naravno) 'Štrumpfova'
Hoda po selu s ogledalom u ruci i velikim rozim cvijetom na šeširiću. Kad malo bolje razmislimo, svi su Štrupfovi sumnjivi. Štrumpfajmo dalje.

Willy Wonka iz 'Charlie i tvornica čokolade'
Živi sam sa hrpom Oompa Loompasa (koji su svi redom muškarci) u izoliranoj tvornici čokolade i nagradnom igrom vabi dječicu u svoj zamak. Hm, je li još nekome pao na pamet Michael Jackson?!

Smješko iz 'Snjeguljice i sedam patuljaka' 
Ljutko je trebao Prozac, Pospanko Red Bull, Kihavko je trebao Klaritin... Smješko, uvijek onako euforičan i nabrijan očito je trebao samo topli muški zagrljaj. Da ne budemo prosti...  

Samwise Gangee iz 'Gospodara prstenova'
E, oko ovoga se već godinama lome koplja. Je li Sam samo emocionalan i neizmjerno odan ili ima neke druge motive - ne bi se šteli mešat, znamo da ima veliku bazu obožavatelja i ne želimo si navući zlo. Zaključite sami.

Zgodni modni dodaci - gdin. Tumnus

Gospodin Tumnus iz 'Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar'
Pola čovjek, pola faun sumnjiv je iz više razloga. Kao prvo, živi sam, a ima urednu kuhinju punu čajeva i kolača. Prije nego što je vječna zima stigla u Narniju, Tumnus je obožavao 'ponoćne plesove u šumi'. I još taj šal....

Grinch iz 'Kako je Grinch ukrao Božić'
Mrzovoljni samac, koji na sve gleda s prijezirom i još ima minijaturnog psa. I zašto zapravo mrzi cijeli svijet? Razočarao se u ljubav? Ili se boji priznati svoju pravu narav?  

Lando Calrissian iz 'Imperij uzvraća udarac'
Ma pogledajte samo tu fotku...

Lando Calrissian

A koga biste još vi 'nominirali'? Komentirajte!

Komentari
A: stkrizanic 30.11.2007 Pogledaj profil

gargamel

A: prgo 28.10.2007 Pogledaj profil

William Forrester iz Finding Forrester