Alan Cumming zavezao istospolni čvor - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Alan Cumming zavezao istospolni čvor

Alan Cumming zavezao istospolni čvor

Najveća škotska faca suvremenog filma, kazališta i TV-a, vjenčala se s partnerom Grantom Shafferom na velikoj ceremoniji u okolici Londona.

p.h. 15.01.2007 0 komentara

Alan Cumming zavezao istospolni čvor

Nakon što je taj 'najveći dan u životu svake žene' na teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva dosanjao Elton John, istospolni bračni čvor nedavno je zavezao i škotski glumac Alan Cumming, zvijezda 3. sezone serijala 'L Word', zli Boris iz filma 'James Bond: Zlatno oko', crni Nightcrawler iz 'X-Men 2' i Tonyem nagrađeni kazališni glumac ('Cabaret', 'Threepenny opera').

Vrsni poznavatelji parfemske scene možda znaju da je novopečeni mladenac ujedno i pokretač Cummings fragrance linije parfema čiju je promociju također uzeo u svoje ruke (rekli bi čak da se nakon njegove kampanje službene parfemuše a la Kate Moss i Sophie Dahl mogu baciti u povrtlarski biznis).

41-godišnji Cumming se u subotu (08.01) vjenčao s newyorškim ilustratorom (storyboard za 'Zoolandera') Grantom Shafferom na velebnoj ceremoniji upriličenoj na Old Royal Naval Collegeu u blizini Londona. Mladenci su do oltara došetali uz glazbu sa soundtracka filma 'Circle of Friends' iz 1994., prve veće Cummingsove filmske role, a slavlje se zatim nastavilo na obližnjem klizalištu gdje su uzvanici zagrebali površinu uz pjesmu 'You're My Best Friend' grupe Queen. Unatoč tome što je već bio u osmogodišnjem braku, s glumicom Hilary Linton, Cummings je - kao da mu je prvi put -obukao svijetli kompletić s kiltom, dok je njegov dragi blistao u crnom odijelu.


Cumming, the Fragrance

Ceremoniji je prisustvovalo 140 gostiju, a između ostalih, klizaljke su navukli sir Ian McKellen, kantautor Rufus Wainwright, ex spajsica Geri Halliwell, glumica Mary Elizabeth Mastrantonio i Monica Lewinsky.

Cummings, inače gorljivi aktivist za prava istospolnih zajednica i po vlastitom priznanju i praksi, biseksualac, nije se zaboravio osvrnuti na američke zakonodavstvo po pitanju gay zajednica: 'Ne samo da sam sretan što mogu proslaviti našu ljubav, već i zato što to mogu učiniti u zemlji koja priznaje gay brakove. Kao građani SAD-a, naravno, bili bismo mnogo sretniji da smo to mogli učiniti tamo, no nadam se da će to uskoro biti moguće'.

Komentari

Nema komentara.