Filmovi s dna pisoara - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Filmovi s dna pisoara

Filmovi s dna pisoara

Dobar marketing je dobar marketing, ma koliko vi piškili po njemu. Eto - najnovija Universalova metoda oglašavanja filmova stiže s dna pisoara.

p.h. 17.11.2006 0 komentara

Filmovi s dna pisoara

Navikli smo da nas redatelji iznenađuju zanimljivim načinima promocije svojih filmova. Kao što smo vas nedavno upozorili: David Lynch čuva kravu na losanđeleskom križanju, Terry Gilliam prosi, a Uwe Boll poziva kritičare na boksački meč.

Ni veliki filmski studiji ne biraju uvijek najpristojnije načine promocije filmova, a zbog najnovije kampanje filma 'Let's Go To Prison' Boba Odenkirka posjetitelji losanđeleskih restorana više ne mogu ni pišati u miru. Kako saznajemo s Defamera, Universalov dovitljivi marketinški tim postavio je na dno muškog pisoara šareni uređaj koji se aktivira u trenutku kad dođe u doticaj s urinom, a iz kojeg potom dopire glas koji poziva prisutne pišače da dođu pogledati film.

Nije se teško složiti s Defamerovim komentatorom koji tvrdi da se radi o konačnom padu civilizacije i o napadu na jedno od osnovnih ljudskih prava: prava na slobodno uriniranje. A mi, rado bismo popišali koji film, ali nikad prije no što ga pogledamo.

Komentari

Nema komentara.