Kad David Hasselhoff valove talasa!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Kad David Hasselhoff valove talasa!!!

Kad David Hasselhoff valove talasa!!!

Ususret predstojećoj autobiografiji neokrunjenog kralja interneta Davida Hasselhoffa, sačinili smo mali foto-oltar njegovoj zvjezdanoj veličini

p.h. 14.09.2006 0 komentara

Kad David Hasselhoff valove talasa!!!

Neokrunjeni car interneta, David Hasselhoff - Hoff uskoro objavljuje autobiografiju 'Making Waves' u kojoj će otkriti bezbroj pikanterija iz svog burnog života. Ususret toj činjenici, kao i trajajućem varaždinskom trash festivalu, odlučili smo pročačkati malo po liku i djelu lijepog umjetnika i pokušati shvatiti što su to Lady Di, Elton John, Švicarska, Austrija, Njemačka i SAD vidjeli u njemu, osim njegovih neospornih fizičkih kvaliteta.

1. i osnovno: Hoff je zaslužan za ideološko ujedinjenje Istočne i Zapadne Njemačke nakon pada berlinskog zida 1989. Svestrani umjetnik je te godine ujedinio snage s njemačkim producentom Jackom Whiteom i obradio njemački hit iz sedamdesetih 'Auf Der Strasse Nach Suden' preimenovavši ga u 'Looking For Freedom', odu slobodi koju je izvodio uživo za vrijeme rušenja zida, a koja se potom godinama nije skidala s njemačkih top lista.

2. Spasitelj i zaštitnik žena i djece i brižan otac dviju djevojčica.

3. Njegov video 'Hooked On a Feeling' u kojem popularizira usklik Hooga Chaka ušao je u top 20 ljestvicu najgledanijih video isječaka na You Tubeu s najmanje 4 721 918 klikova, što mu je zajedno s Pipexovom kampanjom osiguralo titulu kralja interneta.

4. Slikao se u pin up pozi prije Antonia G Lauera i prije od svih u svijetu priljubio je mopsa uz golo tiijelo.

5. Lady Di je bila zaljubljena u njega prije no što je pala na šarm Dodija Al Fayeda, no romansa se nikad nije ostvarila jer je bila udata za Princa Charlesa, a on je bio u braku s Pamelom Bach. Ne zna se točno kad i kako se Elton John zaljubio u Hoffa.

6. Kako se iz njegova imena anagramski može složiti izraz  'fad of devil's hash', neki su ljudi posvetili život dokazivanju da je David utjelovljenje Sotone, dok neki tek uživaju čupkati dlačice s njegova ljubavnog tepiha..

7. Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo nisu njegove noge.

Unatoč brojnim informacijama koje su dostupne na internetu, mozaik Hoffova turbulentnog života još nije složen, pa s nestrpljenjem očekujemo biografiju koja bi trebala izaći ovoga mjeseca.

Komentari

Nema komentara.