Kirsten Dunst: Utjehe nema u vodi - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Kirsten Dunst: Utjehe nema u vodi

Kirsten Dunst: Utjehe nema u vodi

Pametnica mala hollywoodska, Kirsten Dunst, mudre je zaključke izvukla nakon što se na hollywoodskoj hothothot premijeri pojavila - pijana.

filmski.net 19.10.2005 0 komentara

Kirsten Dunst: Utjehe nema u vodi

Nakon što je pažnju privukla prije nekoliko dana upozorivši holivudske bossove  da će joj morati iskešiti 'masni iznos i proizvesti odličan scenarij' ako očekuju da se pojavi u još jednom Spidermanu, junakinja novog filma Camerona Crowea 'Elisabethtown' na holivudskoj premijeri prošli petak izazvala je zabrinutost bliskih joj prijatelja, a bogami i medija te dežurinh dušebrižnika, i to samo zato što je potražila malo utjehe u dnu čaše tj. pojavila se pijana.

Naime, dok je pozirala na crvenom tepihu pogled joj je bio mutno-nevin kao da je upravo došla sa trodnevne ribičije, a ne ispod stilističkog kista, prenosi popsugar. Svjedoci kažu da je na after-partiju u klubu Providence, Dunst nastavila 'puno piti, a onda je postala  vrlo glasna i odvratna. Bila je vrlo naporna!' Svekolika javnost je tim činom još više zgranuta, jer je mlada Kirsten do sada jako pazila na image dobre cure koja ne zauzima medijski prostor sumanutim partijanjem i upadanjem u razne troubles, pa čak nije bila ni najmanje sklona dijeliti s novinarima nagomilane ljubavne jade.
 
Koji su teški životni tereti naveli na stramputicu ovu slatku plavojku možemo samo nagađati. Da li se napila zbog loših kritika filma i još goreg učinka u prvom vikendu prikazivanja? Možda zato što je Orlando (ah!) doveo na premijeru svoju opet-curu Kate Bosworth? Ili zato što je u Hollywoodu pukla priča da je njezin malo-jesmo–malo-nismo-skupa slatki dečko Jake Gyllenhaal zapravo gay?

Iskreno, mislimo da su sve navedene mogućnosti već dovoljan razlog da si ženska malo popije. Kako bi pravda  bila zadovoljena, dužni smo prenijeti i izjavu Dunstinog glasnogovornika koji reče da je priča o pijanstvu 'vrlo zlonamjerna i naravno, potpuno neistinita'.

P.S. To je, inače, isti čovjek koji je glasnogovornik i Jennifer Aniston i koji se mjesecima zaklinjao da Jen i holivudski it-boy Vince Vaughin nisu u ljubavnoj vezi. Nakon što su prošlog vikenda na defamer.com osvanjule njihove in flagranti fotografije (ljube se iza nekog grma) sada izjavljuje da ne želi više komenirati Janin privatni život. Čini se da je na pomolu medijska utrka u ljubavnoj idili, koja bi se mogla nazvati 'Vaughniffer VS. Brangelina', ali to je već neka druga i preofucana storija...

Komentari

Nema komentara.