Dr. Spock i debeloguze djevojke - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Dr. Spock i debeloguze djevojke

Dr. Spock i debeloguze djevojke

Fotograf, dokoni starčić, mudrac koji je na fin način doskočio svojoj gerontofiliji i popratnom strašču za sočnim, debelim komadom ženske guzice…

filmski.net 18.03.2005 0 komentara

Dr. Spock i debeloguze djevojke

...ma prosudite sami. Vama kako drago, ali nama je to 'pure 100% fun'. 73ogodišnji je Dr. Spock, zemaljskog imena Leonard Nimoy, zadužio debeloguze djevojke svojom najnovijom knjigom fotografija ozbiljnog imena 'The Fat Bottom Revue'.

Služeći se starom slavom obožavanoga glumca jednog od THE SERIJALA na svijetu – Star Treka, prpošni je Nimoy lako nagovorio pupaste dame, voluminozne plesačice u Big Beautiful Burlesque klubu da se izlože njegovom fotoaparatu, a sve to, dakako, u obostranu korist.

Ima ovaj cijeli fotoshooting i plemenitu nakanu, za ovu priliku nazvanu – fat liberation!!! A samouvjerene tete na fotografijama koje vam priložismo, trebale bi sve vas tamo koji imate, nemate, mislite ili se zavaravate da imate viška kilograma, uvjeriti da ne trebate patiti jer vam vlastito tijelo, pa ma koliko ga mučili, ne izgleda dovoljno tanko i krhko kao ona na stranicama modnih magazina.

I svi sretni i zadovoljni.... 

A sad superiška ekstra – ne bi li to nama svima bilo jasnije – naš je Foto Spock Debele Dame posložio u identične nizove i poze u koje su svoje modele slagali i velikani modne fotografije – nedavno umrli Herb Ritts i Helmut Newton.

Pokoju je obrvu podigla i mnogim Amerikancima kontroverzna knjiga fotografija koju je Nimoy izdao ne tako davne 2003. godine. U 'Shekhini' možete uživati, kako tko jel', ovisno s koje strane to gledamo, u djevojkama i ženama, uglavnom nagim crno bijelim aktovima djelomično pokrivenima dijelovima židovske odjeće za molitvu.

Živjeli svi starčeki koji se znaju lijepo zabavljati!

vidi velike lijepe tete na djelu
vidi crno bijele modele ukrašene židovskim molitvenim stvarčicama

Komentari

Nema komentara.