Baby doplesala do pobjede - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Baby doplesala do pobjede

Baby doplesala do pobjede

Zvijezda 'Prljavog plesa' odlično pleše i u zrelim godinama - pobijedila je u američkom 'Plesu sa zvijezdama'!

s.p. 24.11.2010 0 komentara

Baby doplesala do pobjede

Da je živ, Patrick Swayze bi sigurno bio jako zadovoljan - njegova plesna partnerica iz 'Prljavog plesa' dokazala je da odlično pleše i u stvarnosti! Glumica Jennifer Grey jučer je pobijedila u američkoj verziji 'Plesa sa zvijezdama', plesnog TV šoua u kojem se natječu samo poznate osobe.

Nakon tri mjeseca izlučivanja kandidata, u završnici su ostali Jennifer Grey i njezin plesni partner Derek Hough, a suparnici su im bili  bile bivša Disney zvijezda Kyle Massey, te Bristol Palin, poznata po tinejdžerskoj trudnoći i svojoj majci - konzervativnoj guvernerki Aljaske, Sarah Palin.


Jennifer Grey pokazuje kako se vrhunski pleše s 50 godina!

Na kraju je Bristol Palin osvojila treće mjesto, a 50-godišnja Grey pobijedila je i Kylea Masseya i osvojila titulu pobjednice prema glasovima publike i žirija. Grey je od početka natjecanja osvajala visoke ocjene, a kasnije je patila od ozljeda, iscrpljenosti i stresa, no na kraju je uspješno završila 11. sezonu 'Plesa sa zvijezdama'. Ostali natjecatelji iz svijeta Hollywooda nisu bili te sreće, ostat će zabilježeno da je u prvom krugu natjecanja iz šoua eliminiran - David Hasselhoff!

Komentari

Nema komentara.