25FPS traži volontere i volonterke - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      25FPS traži volontere i volonterke

25FPS traži volontere i volonterke

21. rujna održat će se 1. Međunarodni festival eksperimentalnog filma i videa. Da bi sve funkcioniralo po najboljem scenariju nužan je dobar volonterski vod.

filmski.net 23.08.2005 0 komentara

25FPS traži volontere i volonterke

25fps je nova poslastica u šarenom festivalskom dućanu 'made in hrvatska'. Ujedno i jedina koja pokriva segment eksperimentalnog filma i videa. Najavljeni je program prebogat i, usudila bih se kazati, vrlo ekskluzivan.

Dobar dio najavljenog i ostale pojedinosti provjerite u jednom našem prijašnjem članku, a hrabriji neka odu i do službenih stranica. Osim uživanja u filmskom meniju, kao hrabrom/oj volonterki, pruža ti se mogućnost i druženja s vrlo važnim gostima festivala. A sve to u zamjenu za, khm, khm, uslugicu ili dvje.

Ako nismo spomenuli, a nismo, primaju se samo ponude punoljetnih kandidata, a u odlučivanju tko su odabrani neće nikakve veze imati niti stas, niti boja kože ili, nekim slučajem, rod. Korektno, nema šta!

Šalu nastranu, ponudite svoje besplatne usluge ovom nadobudnom festivalu i kupite bonus za Svetoga Petra. Adresa za prijave je info@25fps.hr

Komentari

Nema komentara.