Festival prvih zove na DOMINACIJU - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Festival prvih zove na DOMINACIJU

Festival prvih zove na DOMINACIJU

Otvoren je natječaj za 3. međunarodni Festival prvih koji predstavlja umjetnike koji debitiraju u ne-matičnom im okruženju i održava se u sklopu ZFF-a.

filmski.net 05.07.2005 0 komentara

Festival prvih zove na DOMINACIJU

Tema Festivala prvih 2005. je(su) DOMINACIJE i postavlja pitanja na javnoj sceni u zatvorenoj sredini u kojoj različiti vidovi dominacija onemogućuju brži razvoj demokracije i javnog diskursa, kažu iz umjetničke organizacije Artless. Prijaviti se mogu umjetnici svih životnih dobi uz uvjet da su debitanti u kategoriji za koju se prijavljuju (slikar kao pjevač, redatelj kao plesač…).

Rok za slanje prijavnica je 10. rujna 2005., adrese su info@zagrebfilmfestival.com ili pak pješke na SC / Savska 25 / 10000 Zagreb. Ista treba sadržavati opis projekta i tehničku listu, slikovni materijal, biografiju i kontakt autora. Autori će o rezultatima natječaja biti obaviješteni deset dana nakon završetka natječaja, dakle 20. rujna. Sam festival održava se u sklopu Zagreb FF-a od 17. do 22. listopada.

Nagrada za najbolji projekt je novčana i 'masna' je 1000 eura. Za one kojima tema nije dovoljno jasna, organizatori su priložili i definiciju:

Dominacija lat. (dominari – gospodovati, vladati) gospodstvo, gospodarenje, vlast, premoć, nadmoć, prevlast ; isp. Dominirati.

Komentari

Nema komentara.