Na kavi kod Seinfelda - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Na kavi kod Seinfelda

Na kavi kod Seinfelda

Zahuktao se novi projekt Jerryja Seinfelda koji kolege komičare vodi na vožnju i kavicu, a pri tom se svi jako dobro zezaju!

s.p. 25.08.2012 0 komentara

Na kavi kod Seinfelda

Jerry Seinfeld se proslavio legendarnom televizijskom 'serijom o ničemu', a nedavno je kreirao i web seriju koja također govori o svemu i ničemu. Koncept serije je vidljiv iz naslova 'Comedians In Cars Getting Coffee'.


'Comedians In Cars Getting Coffee', promo.

Dakle, Seinfeld ugošćuje razne komičare te se voze u starim, vrijednim autima, pričaju o svemu i svačemu, a zatim završe u nekom restoranu gdje piju kavicu i ručaju i nastavljaju razgovor. U pilot epizodi koja je prikazana krajem srpnja Seinfeld je popričao sa svojim starim prijateljem i suradnikom iz 'Seinfelda', Larryjem Davidom, a kasnije je ugostio i legendarnog Rickyja Gervaisa, te zvijezdu serije 'Televizijska posla' Aleca Baldwina.

U seriji su se pojavili i stand up komičar Brian Regan, te kreator serije 'Mystery Science Theater 3000' Joel Hodgson. Ako želite pogledati kako sve to izgleda, posjetite službenu stranicu i provjerite jesu li komičari jednako duhoviti i kada zajedno idu na kavicu!

Komentari

Nema komentara.