TED Talks: Redatelji - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      TED Talks: Redatelji

TED Talks: Redatelji

Poslušajte nadahnuta predavanja Jamesa Camerona, Morgana Spurlocka, J. J. Abramsa i drugih filmaša koji su nastupili na TED-ovim konferencijama.

s.p. 14.03.2012 0 komentara

TED Talks: Redatelji

Znate li što je TED? Neprofitna Fondacija Sapling organizira TED (Technology, Entertainment and Design) konferencije na kojima nastupaju najveći svjetski znanstvenici, političari, izumitelji i nobelovci. Svi oni drže govore o popularnim i aktualnim temama iz svoje struke, koje su nerijetko popraćene zanimljivim prezentacijama i vizualnim sadržajima.

TED-ova predavanja su besplatna i dostupna online, a među njima mogu se pronaći i govori koje su održali slavni redatelji:
Andrew Stanton ('Wall-E'), J.J. Abrams ('Super 8'), Shekhar Kapur ('Zlatne godine kraljice Elizabete'), Jamesa Camerona i Morgan Spurlock.

Stanton govori o umjetnosti pripovijedanja, Abrams o kreiranju misterije, Cameron o objedinjavanju svojih interesa prema prirodi i tehnologiji, Kapur filozofira na temu "znam da ništa ne znam", a Spurlock promovira svoj novi film (koji trenutno igra i u domaćim kinima).

Ukoliko želite otkriti tajne velikih majstora, samo krenite na ovaj link, potražite slavna imena i upijajte poput spužve...

Komentari

Nema komentara.