Filmski festival na You Tubeu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Filmski festival na You Tubeu

Filmski festival na You Tubeu

You Tube pokreće internetski filmski festival, a deset finalista dobit će šansu da nastupi na venecijanskoj Mostri i osvoji pola milijuna dolara!

s.p. 20.01.2012 0 komentara

Filmski festival na You Tubeu

Evo filmskog festivala za svakoga - Tvog filmskog festivala! Your Film Festival je festival kratkih filmova koji se odvija na Internetu, a organizira ga You Tube, i to u suradnji sa Scott Free Productions, producentskom kompanijom Ridleya i Tonyja Scotta.

You Tube i braća Scott su već surađivali zajedno, te su nedavno lansirali 'Life in a Day', dugometražni dokumentarac koji je sastavljen od kratkih filmova koje su slali korisnici You Tubea.


Najava Your Film Festivala.

Sada će Your Film Festival prikupljati kratke filmove u trajanju do 15 minuta, i to u razdoblju od 2. veljače do 31. ožujka. Scott Free Productions će odabrati 50 polufinalista, koji će se moći vidjeti na festivalskom kanalu You Tubea, gdje će ih korisnici moći vidjeti i glasati za njih.

10 filmova s najviše glasova prikazat će se na 69. Venecijanskom filmskom festivalu, a žiri kojem će predsjedavati Ridley Scott odabrat će pobjednika koji će dobiti stipendiju od 500.000 dolara s kojom će moći producirati film u suradnji sa Scott Free Productions. Ako ste stari barem 18 godina, a svoj kratki film niste distribuirali prije 1. siječnja 2010. - slobodno šaljite svoj film na ovaj link.

Komentari

Nema komentara.