Najluđe reklame iz prošlosti - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Najluđe reklame iz prošlosti

Najluđe reklame iz prošlosti

Kremenko reklamira cigarete, klinci uče brzo potezati pištolje, a curice se igraju s lutkama koje se luđački smiju!

s.p. 06.08.2011 0 komentara

Najluđe reklame iz prošlosti

Evo nekoliko reklama koje pokazuju da su se vremena promijenila. Reklame koje su nekad bile popularne i moderne danas su zastarjele, seksističke i smiješne, a predstavljaju i loš uzor djeci!

1.Pištolje treba voljeti!

Mattel proizvodi Barbike za curice, a što nudi dječacima? Pištolje-igračke koji su prikazani s toliko ljubavi i pažnje da možete biti sigurni da ćete s tom igračkom vjerojatno odgojiti budućeg serijskog ubojicu!

2.Histerične lutke su najbolje.

Sjećate li se krvožedne lutke zvane Chucky? E, ovo je njezina preteča – lutka koja se tako histerično smije da ju vjerojatno izradio Joker, a prevrće glavom kao da ju opsjeo vrag iz 'Egzorcista'! Noćne more su zajamčene!

3.Pušenje je dobro, jer puši i Kremenko!

Evo jedne odgojne reklame. Kada žene u obitelji naporno rade, normalno je da se muškarci povuku – i zapale cigaretu! S obzirom da puše i Fred Kremenko i Barney Kamenko, očekujemo da njihov primjer slijede i mala djeca...

4.Ne razgovaraj sa strancima, osim...

U ovoj reklami dječak objašnjava klaunu da mu mama zabranjuje da govori sa strancima, ali klaun ga uvjerava da postoji iznimka – ako stranac nudi hamburger, onda je to u redu! Dobar savjet za pedofile!

5.Pivo je samo za muškarce...

U ovoj prastaroj reklami pivo se reklamira samo muškarcima i njihovom muškom društvu. Ček', ček' – nije li i danas tako?

Izvor: IFC

Komentari

Nema komentara.