Prodajte dušu realityju! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Prodajte dušu realityju!

Prodajte dušu realityju!

Kontrolirajte nečiji život 6 tjedana! Mladi Tristan živjet će prema vašem scenariju, sami odredite kako će izgledati i s kim će hodati!

s.p. 01.10.2010 0 komentara

Prodajte dušu realityju!

Glumac Seth Green je sa svojim suradnikom Mattom Senrichom realizirao dijaboličnu ideju za novi reality show koji jako podsjeća na 'Ed TV' i 'Trumanov šou'. Glavni junak showa 'Control TV' je 25-godišnji Tristan Couvares kojeg će stalno pratiti kamere, a glavna postavka realityja je da Tristan cijelo vrijeme živi prema naredbama gledatelja. Publika će svojim glasovima odlučivati što će protagonist jesti, koju odjeću će nositi - i s kojim curama će izlaziti! Još jedino nije jasno hoće li gledatelji odlučivati i o tome što će Tristan i cura raditi nakon spoja, i hoće li gledatelji moći i to vidjeti?

Jedan od producenata je i bivši predsjednik Dimension Filmsa Richard Saperstein koji je izjavio da će 'show kombinirati voajerizam reality TV-a i iskustvo kontrole koje imamo u videoigrama, a sve to u stvarnom vremenu'. Po njemu, 'koncept interaktivnosti tako odlazi na posve novu razinu', a vjeruje i da će show izazvati ovisnost kod gledatelja.

Radnja showa odvijat će se šest tjedana u Los Angelesu, a Tristanu će u njegovom eksperimentu pomagati i sponzori, pa se već zna da će koristiti Sprint mobitel i voziti najnoviji model Ford Fieste. Baš ne želimo igrati se Boga i kontrolirati nečiji život, no ako vas zanima kako će sve to izgledati, od 6. listopada možete pratiti (i kontrolirati) Tristana na web stranici Control TV-a.
Komentari

Nema komentara.