Sinovi neće Hefnerovim stopama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sinovi neće Hefnerovim stopama

Sinovi neće Hefnerovim stopama

Ova dva tinejdžera navikla su da im se razgolićene ljepotice motaju po dnevnom boravku. Ipak, playboyevski život nije im privlačan.

z.m. 15.12.2008 0 komentara

Sinovi neće Hefnerovim stopama

Sinovi Hugha Hefnera, vlasnika Playboyevog imperija, nisu impresionirani životom kakvog vodi njihov otac. Marston (18) i Cooper (17) odrastali su u Hefovoj vili i pritom očito oguglali na žensku golotinju. U intervjuu za američko izdanje Playboya ova dvojica tinejdžera otkrivaju kako je to utjecalo na njihove svjetonazore: Marston tvrdi da ne može zamisliti da istovremeno hoda s više djevojaka, dok Cooper misli kako to nije loša stvar jer tako 'pokušavaš pronaći neku posebnu curu.'

Kažu kako život je život u 'Playboy mansionu' mnogo dosadniji nego što to izgleda: 'Nitko ne kuži kako se ovdje nema što za raditi. Ali kad živiš ovdje, svaki dan gledaš iste stvari,' kaže Cooper koji radije odlazi na kuglanje nego provodi vrijeme kod kuće. 

Dečki su progovorili i o svojoj majci, bivšoj zečici Kimberley Conrad, koja je s Hefom provela deset godina. 'Dok jedna djevojka ulazi na prednja vrata drugu guraju van kroz stražnja vrata,' kaže Cooper o načinu na koji se djevojke u vili izmjenjuju.

Christie Hefner imala je posao koji bi poželio svaki muškarac, ali ne i njezina polubraća

Kao i svakom ocu, Hefnerova želja je da poslovno carstvo ostane u obitelji. Njegova 56-godišnja kćer Christie nedavno se nakon 20 godina povukla s pozicije glavne direktorice Playboya, pa se Hef nada da će sinovi nastaviti obiteljski biznis: 'To je prvi plan. Ali sad ne mogu ništa reći sa sigurnošću zbog promjena u ekonomiji.' Oh, kvragu, nije valjda zla recesija zahvatila i Playboy!

Tankoćutni Cooper već ima viziju kako bi moglo izgledati njegovo predsjedavanje Playboyem: 'Htio bi da se djevojke predstavljaju kao na editorijalima iz 50-ih i 60-ih – pomalo umjetnički, sa stilom. Volio bi vratiti onaj stilizirani retro štih.' Pitanje je samo – bi li to i tata, sine?

Komentari

Nema komentara.