Otkrivena tajna Slyevog bicepsa - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Otkrivena tajna Slyevog bicepsa

Otkrivena tajna Slyevog bicepsa

Bez hormona rasta - Jintropina nema Slyevih mišića, nema torza, a niti Rockya Balboe, otkrili su australski carinici. Je li moguće da je sve bila laž?

p.h. 13.03.2007 0 komentara

Otkrivena tajna Slyevog bicepsa

Sylvester Stallone se ovih dana u Sydneyu suočava sa sudskom tužbom. Naime, 61- godišnji Rocky, poznat po svojoj impozantnoj mišičnoj masi, početkom je veljače uhvaćen i zadržan 6 sati na aerodromu u Sydneyu zbog unošenja ilegalne supstance – hormona ljudskog rasta. Policija nije imala sluha za Slyeva objašnjenja kako želi izgledati dobro pred obožavateljima na australskoj premijeri 'Rockya Balboe', pa su tri dana kasnije pretražili i njegovu hotelsku sobu i pronašli - još hormona.

U optužnici koja je predana sudu stoji, između ostalog, kako je Sly na svim poljima carinske deklaracije zaokružio NE, uključujući i one koje se tiču unosa zabranjenih artikala - lijekova, steroida, vatrenog oružja ili droga, no rontgenske snimke su pokazale da mišićavko u svojoj prtljazi ima čak 48 bočica hormona ljudskog rasta – Jintropina. Taj hormon se koristi za liječenje genetskog poremećaja kod djevojčica koji uzrokuje niski rast i neplodnost, odrasli ga koriste za povećenja mišićne mase i gustoće kostiju, a u Australiju se može uvesti samo uz dozvolu vlade.

Maksimalna kazna za unos te supstance u Australiju je 86 000 $ i 5 godina zatvora, no Slya vjerojatno očekuju nešto blaže sankcije, dozvoljen mu je odlazak iz Australije, a cijela je stvar sad u rukama njegovih odvjetnika.

Eto, sad znamo zašto se sinek tako dobro drži, sad još ostaje otkriti koja je tajna mame Stallone.

Komentari

Nema komentara.