Angie&Brad oženjeni i s dječicom!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angie&Brad oženjeni i s dječicom!!

Angie&Brad oženjeni i s dječicom!!

Najnoviji je editorijal u fancy tračerskom magazinu 'W' prava bomba!!! Angelina Jolie i Brad Pitt kao sretno oženjeni strastveni par s gooomilom dječice! Ne propustite!

filmski.net 21.06.2005 0 komentara

Angie&Brad oženjeni i s dječicom!!

U srpanjskom je broju magazina 'W' hot!hot!hot! hollywoodski par Jolie/Pitt (prijateljski, ljubavnički, nebitno) otkrio javnosti svoju kućnu intimu i to kroz leće vrlo cijenjenoga fotografa Stevena Kleina.

Na čak šezdeset stranica Brad i Angelina otkrili su nam kako to izgleda kada su svi zajedno za večerom (pod svi mislimo na njihovih pet! sinova) u svojoj mega stylish kućici u Palm Springsu zahvaljuju dragom Bogu na darovima, kada se igraju se u vrtu u idiličnom setingu bazenčića na napuhavanje i razigrane (opet!) dječice, kada Brad&Angie imaju večer samo za sebe, plešu, pijuckaju, valjaju se po podu, krevetu….

Dječica vesela, mala, plava...

Pa ništa ne bi bilo čudno da ih na sred je.enog shopping centra, dok kupuju namirnice iz puke zabave, ne dočeka super-histerična Jennifer Aniston i oboje upuca u glavu, a sebe potom ravno u usta!!! Pristojna je Aniston izabrala puno miroljubiviju opciju i nešto usputno popljuvala Brada u novinskom članku objavljenom u Vanity Fairu tvrdeći da ju je varao od početka braka. Koga, k vragu, to još zanima! Jedan pogled na ove fotografije izbrisat će vam bilo kakav zapis koji ste ikada imali o maloj Anistonovoj.

Na raspravu o tome kakvu igru igraju Pitt&Jolie nije pametno trošiti riječi. Pa niti nećemo:). Seting za fotografiranje ove obiteljske idile s velikim 'i' osmislio je sam Brad poželjevši krenuti iz estetike i moralnih vrijednosti daleke 1963., godine svoga rođenja. Ta je godina izabrana i zbog specifičnog vremenskog trenutka u kojem su uzmicale čiste pedesete da bi, polako, ali sigurno, na scenu stupile burne i revolucionarne šezdesete. Get it?

Opet dječica. Ni broja im se ne zna.

Čak je i cijeli scenarij Pittova ideja, također i odabir fotografa Stevena Kleina koji ga je 1998. fotografirao u sred euforije nakon izlaska Fincherovog 'Fight Cluba'-a, a fotke su bile toliko genijalne da se i meni osobno dotični u tih nekoliko stranica od kmečavca pretvorio u hot!hot! komada. Mmm..

Skromni je glumac wannabe arhitekt toliko zadovoljan fotografijama da bi ih najradije posložio u nekakvu izložbu za koju je već pronašao i pogodan prostor u Los Angelesu. Koliko je šuške spremio u džep ovaj božanstveni par za ljubazno izigravanje sretnog obiteljskog dua, još nije procurilo u javnost.

Srpanjski broj magazina 'W' u New Yorku je već u prodaji, za ostale smrtnike datum je 24. lipnja, a za nas Hrvate jedna starohrvatska - ako Bog da:) To je, naravno, pošalica za bogobojazne, mi ostali znamo gdje se trebamo obratiti za svoj primjerak.

Ovako nekako Pitt zamišlja mnirnu večer udvoje doma. Dadilja je s djecom u drugom krilu kućice

Komentari

Nema komentara.