13. sretna Sloverotika - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      13. sretna Sloverotika

13. sretna Sloverotika

Na sajmu erotike u Celju očekuju Vas Kira Queen, Candy Alexa i naša Sweet Mary.

Siniša Paić 19.11.2023 0 komentara

S veseljem najavljujemo jedinstven i svjež događaj koji će vas povesti na nezaboravno putovanje u svijet erotike - nakon četiri godine najvrući i najhrabriji erotski događaj vraća se na Celjski sajam, ovaj put već 13. po redu. Sajam koji ste svi tako željno iščekivali, SLOVEROTIKA, održat će se 24. i 25. studenog. Očarat će vas mnogim jedinstvenim iskustvima i bogatim hrabrim sadržajem. Ovog puta sajam će biti potpuno preuređen! Okruženi nježnošću, vrućim scenama, praktičnim demonstracijama ali i edukativnim sadržajima uz pomoć kojih ćete naučiti sve što još ne znate, a niste se sjetili pitati.
Naravno, nećemo zaboraviti divlje scene na glavnoj pozornici, gdje ćemo ići do kraja. Baš je vruće! Očekujemo više od 11.000 posjetitelja, a na ovogodišnjoj Sloverotici najavljujemo niz noviteta: velika novost je poseban shopping sat - između 22:00 i 23:00 sati moći ćete se u miru posvetiti shoppingu jer tada neće biti akcije na glavnoj pozornici. Za poseban ugođaj tijekom shoppinga pobrinut će se DJ; demonstracije rada erotskih igračaka; puno edukativnih sadržaja poput tantričke masaže; odličan menadžerski par koji će se pobrinuti za dobro raspoloženje posjetitelja; udobni intimni separei sa stolovima i stolicama za dodatnu dobru atmosferu; VIP prostor za posjetitelje da upoznaju zvijezde večeri i druže se s njima uz koktele i grickalice; dodatni backstage stage s još vrućim događanjima. Što možete očekivati? Osigurat ćemo vruće scene u kojima ćete nedvojbeno uživati, a ujedno ćemo vas obogatiti novim znanjem, hrabrošću i inovativnim dodacima koji će obogatiti vaš intimni život. Izložbeni prostori bit će puni proizvoda i usluga koji će podići temperaturu u vašoj spavaćoj sobi.
  Naš erotski sajam omogućit će vam da otkrijete najnovije igračke, dodatke i seksualne tehnike koje će vašem seksualnom životu dati novi poticaj. Uz vrhunske nastupe na glavnoj pozornici i brojne dodatne atrakcije, naš sajam erotike poslužit će vam najhrabriji show ikad, koji će probuditi vaša osjetila i uzbuditi strast. Nakon posjeta sajmu kući ćete otići potpuno spremni za nove seksualne izazove.  

Upoznajte glavne zvijezde vrućeg eventa!
SWEET MARY
  S veseljem objavljujemo zaradu hrvatske umjetnice Sweet Mery, koja je ujedno i aktualna europska prvakinja u seksu. Pobjedom na Europskom prvenstvu u Švedskoj stekla je zvjezdani status koji se diže u nebo. Na Sloverotici će svojim nezaboravnim nastupom otopiti srca posjetitelja, što može samo prvakinja svoje kategorije. Njezino je ime odavno poznato u svijetu sadržaja za odrasle i uvijek privlači vjernu bazu obožavatelja. Za sebe to maksimalno koristi dok snima za svoj OnlyFans profil. Dečki joj uljepšavaju dan, a vibrator svakako pridonosi pikantnoj zabavi. A što će otkriti u Celju? Ona koja najbolje počinje - vrući seks uživo.  
MISTER RIDDLE
 Mister Riddle jedini je slovenski glumac, producent i majstor kreacije u svijetu sadržaja za odrasle. Ovog puta, posebno za Sloverotiku, po prvi će put stati na veliku pozornicu pred domaću publiku. Sprema nezaboravan nastup i poseban doživljaj! Njegova kreativna crta isprepletena je sa svijetom poznatih imena u industriji za odrasle, dok stvara senzualnu čaroliju sa zvijezdama igre. Svojom aktivnošću, započetom prije ljeto i pol, stvorio je opsežnu kolekciju vruće filmske umjetnosti. Mister Riddle bio je i sudionik Europskog prvenstva u seksu u Švedskoj, što je dodatno povećalo njegovu vidljivost. Nestrpljenje je sve veće, jer priprema nezaboravan nastup na Sloverotici, gdje će otkriti svoju novu prazninu! Njegova transformacija obećava nezaboravno iskustvo!  
OFELIJA DUST
 Sofisticirano inteligentna i iznimno atraktivna Mađarica spremna je otkriti svoju tajnu plaću u našoj erotskoj emisiji. Ovaj put nam dolazi otkriti svoju strastvenu i odlučnu prirodu. Njezine oči boje čokolade odvest će naše gledatelje u svijet užitka, strasti i seksualnog istraživanja. U ovoj zavodljivoj emisiji u potpunosti će se posvetiti svojim sporednim mislima, strasti, zavođenju i istraživanju vlastitog tijela pod budnim okom jednog i jedinog gospodina Riddlea.  
CARLOS  
Španjolski zavodnik iz EROSBOYSA uvijek je u centru pažnje, a posebno u društvu zgodnih dama. On je pravi ljubavnik i zavodnik, savršenog tijela koje zove na vruće dodire. Svojom osobnošću i riječima spretno zavodi djevojke, a njegovi nježni dodiri i vruće oči omekšaju svakoga tko mu priđe.
VINCE  
Vince se predstavlja kao džentlmen, ali snažan i strastven ljubavnik. Voli noćni život u velikim gradovima, zabave i uzbuđenja u ženskom društvu. Zapalit će plamen strasti koji će vas povesti na uzbudljivu vožnju na ringišpilu erotskih osjećaja.  
GIANY  
Giany je taj koji će sigurno zaluditi muški dio publike. Strast joj je drugo ime, očarat će nas svojim pokretima i senzualnim gestama na pozornici.  
OLY  
Oly će šarmirati svakoga. Privlačna je.
KATE
 Njezino izlaganje je razigrano i provokativno. Probudit će u vama one osjećaje za koje niste znali da ih imate.  
DORI Dori je djevojka koja svojim sočnim nastupom raspiruje maštu. Dotiče najskrivenije kutke vaših želja, a o njoj ćete sanjati dugo nakon predstave.  
MONA Mona, tajanstvena i zanosna djevojka koja će na pozornici otkriti svoju jedinstvenu čaroliju. Njegovo izvođenje bit će poput čarolije koja će vas obuzeti i odvesti u svijet strasti i skrivenih fantazija.  
CANDY ALEXA
 Candy Alexa je puna i skladna Ruskinja koja trenutno stvara u Mađarskoj. Njezin vrući put započeo je kada je u proljeće imala samo 18 godina. U svijetu erotike poznata je po zapaženim nastupima u hardcore filmovima, gdje pozornicu dijeli s najvećim porno zvijezdama, a tijekom svoje dugogodišnje karijere osvojila je brojne nagrade. Candy se ističe svojim upečatljivim izgledom - svijetlom kožom, zavodljivim pogledom, srdačnim osmijehom i nepokolebljivom osobnošću. Najaktivnija je na X platformi, gdje možete postati njezin vjerni pratitelj. Naravno, možete je pratiti i na Instagramu i Facebooku i uživati ​​u njezinim vrućim sadržajima.

HELENA VALENTINA 
Helena Valentine je Mađarica koja je u industriju ušla 2015. U svojoj karijeri istraživala je razne žanrove uključujući trojke, orgije, lezbijke, grupni seks, anal, međurasne i hardcore scene. Unatoč aktivnoj prisutnosti u svijetu odraslih, malo se zna o ovoj šarmantnoj mađarskoj plavuši. Na našem eventu nudimo vam ekskluzivan uvid u njezine prljave misli. 
LIV REVAMPED
  Na pozornici ćete se počastiti uzbudljivim nastupom Liv, koja dolazi ravno iz Los Angelesa isključivo radi vašeg užitka. Njezin latino izgled, crni bujni uvojci, preplanula koža i zavodljiva figura samo su neke od osobina kojima ćete se diviti. Iznimno slatka, vitka i sitna Liv jedva čeka vratiti se u Sloveniju nakon nekoliko godina. U njezinoj krvi spajaju se grčki, meksički, filipinski i indijski temperament, što joj daje posebnu strastvenu energiju. Može se pohvaliti brojnim vrućim nastupima u erotskim videima, filmovima za odrasle i online scenama gdje je pozornicu dijelila s brojnim prepoznatljivim imenima.  
KIRA QUEEN
 Prvi put nam dolazi nježna i puna ljubavi plavooka ruska Kira Queen. Za sebe tvrdi da njezina mašta nema granica, jer najviše uživa u nestašnim nestašlucima u društvu drugih djevojaka. Svoj filmski put započela je s 26 godina i od tada je snimila mnogo zločestih scena. Osim toga, strastvena je ljubiteljica psića i voli putovati. Njeni hobiji su snimanje selfija i surfanje internetom. Možda čak uspijete uhvatiti vrući selfie s njom.  
EROSBOYS  
Striperi - Erosboysi - službeno su ugledali svjetlo dana 8. ožujka 2012. Svojim umjetničkim kreacijama omogućuju vam da razmazite dame i djevojke i poklonite im trenutak koji je isključivo njihov, potpuno zaslužen u raznim prilikama. Također sudjeluju u mnogim zabavama organiziranim za razne događaje uključujući djevojačke večeri i proslave rođendana. Tijekom godina Erosboysi su neprestano usavršavali svoje umjetničke nastupe koji su spajanjem plemenskih koreografskih elemenata, modernih plesova i rumbe postajali sve zavodljiviji. Erosboys želi osigurati da dame i gospoda koje pozovete na događaj dožive nešto posve nesvakidašnje i neponovljivo.
 
Za više informacija i kupnju ulaznica posjetite našu web stranicu: www.sloverotika.si
Program događanja: www. sloverotika.si/program
 
 

  

 

  

Komentari

Nema komentara.