Snimite interaktivni film! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Snimite interaktivni film!

Snimite interaktivni film!

I Vi možete sudjelovati u stvaranju filma 'Move On' u kojem nastupa Mads Mikkelsen!

s.p. 16.05.2012 0 komentara

Snimite interaktivni film!

Hrvatski Telekom ljubiteljima filma omogućava sudjelovati u kreativnom procesu stvaranja igranog filma 'Move On' kojeg će potpisati nagrađivani danski redatelj Asger Leth ('Duhovi Cite Soleila'). Po prvi puta će publika imati priliku, od predprodukcije do finalizacije, svojim idejama utjecati na razne elemente filma, uključujući lokacije snimanja, imena likova ili glazbu koju slušaju, a moći će i sami odglumiti ulogu.  


Redatelj Asger Leth poziva hrvatsku publiku na sudjelovanje u filmskom projektu 'Move On' .
 
Glavnu ulogu igra Mads Mikkelsen, zvijezda filmova 'Casino Royale' i 'Coco Chanel i Igor Stravinski', a okvirni scenarij filma 'Move On' napisao je poznati scenarist Matt Greenhalgh ('Kontrola'). Film govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak - isporuka misterioznog kovčega koji mora čuvati po cijenu života. Okvirni scenarij pažljivo je oblikovan kako bi ostavio prostora idejama publike. Film će se snimati u samo 30 dana, u 11 zemalja: Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bugarskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Nizozemskoj i Slovačkoj.

Korištenjem mogućnosti mobilnog interneta, publika igra ulogu agenata za odabir glumaca, agenta za odabir lokacija te scenografa, dajući podršku redatelju i filmskoj ekipi u njihovom kreativnom radu. Svi koji se žele uključiti u stvaranje ovog filma mogu to učiniti putem službene stranice www.move-on-film.hr ili putem Move On mobilne aplikacije. Aplikacija Move On omogućena je za iPhone 3GS, 4 i 4S te iPad, a podržava je i većina mobilnih telefona koji koriste operativni sustav Android, od verzije 2.2 naviše.

Komentari

Nema komentara.