Maser tuži Travoltu za napastovanje - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Maser tuži Travoltu za napastovanje

Maser tuži Travoltu za napastovanje

Johna Travoltu maser optužuje za seksualno napastovanje i traži dva milijuna dolara odštete, a slavni glumac tvrdi da je sve laž i podnosi protutužbu.

s.p. 08.05.2012 0 komentara

Maser tuži Travoltu za napastovanje

Za Johna Travoltu se već dugo trača da je homoseksualac, a sada je u javnost izišla tužba masera koji tvrda da ga je glumac seksualno uznemiravao i nagovarao ga na seks! Prema tužbi koja je podnijeta sudu u Los Angelesu, Travolta je angažirao masera i doveo ga u hotel u Beverly Hillsu, a nakon sat vremena masaže počeo ga je dirati po penisu i mošnjama.

Prema toj priči, maser mu je odgovorio da se ne seksa s klijentima, a Travolta mu je onda ponudio da mu 'izdrka'. Maser još tvrdi da je Travolta masturbirao i nagovarao ga na seks tvrdeći da je postigao uspjeh jer je 'činio seksualne usluge židovskim homoseksualcima koji kontroliraju Hollywood' (?!).

Nakon što ga je maser odbio, Travolta ga je navodno nazvao 'gubitnikom', platio mu dvostruku cijenu za masažu i poslao ga van. Maser ga za zbog svega toga tuži i traži dva milijuna odštete.

Travoltin glasnogovornik izjavio je da je sve 'izmišljotina i laž' i da Travolta nije ni bio u Kaliforniji za vrijeme navodnog zlostavljanja. Travolta očekuje od suda da odbaci tužbu, a najavio je da će tužiti i masera i njegovog odvjetnika.

Komentari

Nema komentara.