Erotski filmovi koji su nam zagolicali oko - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Erotski filmovi koji su nam zagolicali oko

Erotski filmovi koji su nam zagolicali oko

Francuzi to rade eksplicitno, a Nijemci uz rock glazbu. Brazilke ne nose odjeću, Španjolke pokazuju kožu, a Kinezi su goli - u 3D-u!

s.p. 07.01.2012 0 komentara

Erotski filmovi koji su nam zagolicali oko

Puritanski Hollywood se boji seksa na ekranu jer on znači višu cenzorsku ocjenu i manje publike u kinima. No, velikodušni filmaši iz raznih svjetskih kinematografija zato nemaju takvih ograda - širom svijeta lani su se snimali brojni erotski filmovi. Predstavljamo nekoliko naslova koji su u 2011. uzbudili voajersku publiku:

'Q'

Eksplicitni seks, lezbijke, oralni seks - ukratko, tipična francuska drama! Glavni problem je prekratki naslov filma, zbog čega će erotomanima biti veliki problem pronaći film na Internetu.

'Bedways'

Još jedan europski art film s eksplicitnim seksom, i to s puno rock glazbe! Tko bi rekao da i Nijemci znaju napraviti film u stilu '9 Songs'?

'Rio Sex Comedy'

Kako se odjevaju Brazilke u ovoj sexy komediji? Nikako, eto kako, a ni švicarsko-francuska slatkica Irene Jacob ne nosi previše odjeće u ovom filmu.

'Koža u kojoj živim'

Najerotičniji film koji je igrao u našim čednim multipleksima režirao je legendarni Almodovar, a ova bizarna i stilizirana melodrama ima svojih mana, ali i jednu veliku vrijednost: prelijepu Elenu Anayu!

'Sex and Zen: Extreme Ecstasy 3D'

Dovoljno je reći samo: erotski 3D film! Naša 3D i IMAX kina su prepuna dječjih i djetinjastih filmova - kad će se netko sjetiti dovesti ovakav film na velika platna?

Komentari

Nema komentara.