Oproštajna zabava za Oprah - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Oproštajna zabava za Oprah

Oproštajna zabava za Oprah

Zvijezde Hollywooda, glazbe i sporta priredile su zabavu iznenađenja za najveću voditeljicu talk showa svih vremena!

s.p. 18.05.2011 0 komentara

Oproštajna zabava za Oprah

Oprah Winfrey prestaje snimati svoj legendarni show, a tim povodom održana je velika zabava u Areni u Chicagu, i to pred 13.000 gledatelja! Zabava će na američkoj televiziji biti prikazana u dva dijela, 23. i 24. svibnja, a 25. svibnja prikazat će se zadnja epizoda 'Oprah Winfrey showa' koji je navršio četvrt stoljeća rada. Oprah, koju s razlogom smatraju najmoćnijom ženom televizije, završava svoj show kako bi se mogla posvetiti svojoj kabelskoj televiziji OWN (Oprah Winfrey Network).

Beyonce, Madonna, Dakota Fanning i Halle Berry kod Oprah
Beyonce, Madonna, Dakota Fanning i Halle Berry kod Oprah
Osim same Oprah, zvijezde večeri bili su Tom Cruise, Will Smith, Tom Hanks, Halle Berry, Queen Latifah, Beyonce, Madonna, Aretha Franklin, Michael Jordan i ostali gosti iznenađenja koji su došli odati počast ženi koja ih je redovito promovirala. Madonna je izjavila da je Oprah 'bila na vrhu preko 25 godina i još uvijek rastura', te ju je pohvalila zbog 'hrabrosti koja je i nju nadahnula'. Tom Hanks je zaključio da je 'njezin show pretvorio iznenađenje u umjetničku formu', te je poručio Oprah da je 'danas okružena samo ljubavlju'.


Vijest o oproštajnoj zabavi Oprah Winfrey.

Pojavila se i Maria Shriver, čiji suprug Arnold Schwarzenegger je upravo priznao vanbračno dijete, te je zahvalila Oprah na 30-godišnjem prijateljstvu u kojem je dobila 'ljubav, podršku, mudrost i - više od svega - istinu'. Tom Cruise poručio je slavnoj voditeljici da mu je bila čast 12 puta nastupiti u showu, a Oprah je pogledala njegov prvi nastup iz 1988. i prokomentirala da je izgledao 'kao da mu je bilo 10 godina'.

Na kraju velikog partyja Usher je zapjevao duhovnu pjesmu 'Oh, Happy Day', te su mu se pridružile ostale zvijezde koje su počele pjevati i pljeskati, a ganuta Oprah je izjavila da 'osjeća ljubav i zahvaljuje na njoj'.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.