Višnjićev američki san - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Višnjićev američki san

Višnjićev američki san

Goran Višnjić se u holivudskoj šumi uspio ugurati u još jedan oveći projekt. Glumiti će u 'Elektri', još jednom filmu izniklom iz stripa, uz Jennifer Garner.

26.04.2004 0 komentara

Višnjićev američki san

Višnjićeva američka karijera ovih dana doživjela je nekoliko važnih trenutaka. Započela se prikazivati dugoočekivana TV serija 'Spartak' u kojoj on glumi naslovnog junaka, a ovaj vikend se u kinima pojavio i triler 'Close Your Eyes' u kojem također ima glavnu ulogu.

Reuters je objavio da hrvatskog glumca sada očekuje i glavna muška uloga u 'Elektri' u kojoj će mu partnerica biti Jennifer Garner. Radnja i likovi 'Elektre' proizašli su iz kino hita 'Daredevil' u kojem je Garnerova također glumila lijepu i smrtonosnu Elektru Natchios.

Elektru je za borbu i ubojstva obučavao klan mističnih nindža pod nazivom Hand. Nakon što napusti Hand, klan smatra da ih je iznevjerila i žele je vidjeti mrtvu. Prije toga Hand je zadao Elektri zadatak da ubije lika kojeg će glumiti Višnjić i to zbog nečeg što je njegov djed učinio. Prije nego što se junakinja prihvati posla, shvatiti će da se zaljubila u Višnjićev lik što će poremetiti i njene i Handove planove.

Film će se započeti snimati u Vancouveru (Kanada) pod okriljem 20th Century Foxa i to već početkom svibnja. Redatelj je Rob Bowman ('X-Men'), a osim Garnerove i Višnjića u filmu će glumiti i britanski glumac Terence Stamp.

'Spartak' se prošli tjedan emitirao na američkoj TV postaji USA Network, a kritike koje je dobio za svoju ulogu su mlake. 'Spartaku' se ponajviše zamjera slab scenarij i završetak koji je bio pomalo problematičan i u originalnom istoimenom filmu iz 1960. godine.

'Cose Your Eyes' (ili 'Doctor Sleep') je triler kojeg je Goran snimio još prije nego što je započeo raditi na 'Spartaku'. U njemu glumi terapeuta hipnotičara koji pomaže policijskom istražitelju da se ostavi pušenja. Tijekom jedne od njihovih seansi doktor doživi viziju vezanu uz istragu na kojoj radi istražitelj što ga upliće u slučaj mnogo više nego je očekivao.

Do početka snimanja 'Elektre' Višnjić će dovršiti svoje obaveze vezane uz 'Hitnu službu'. Ovogodišnja sezona te gledane serije biti će posljednja u kojoj će se pojavljivati Goranov lik, ali kako mu je krenulo još ćemo imati dosta prilika da ga gledamo i na velikim ekranima.

Komentari

Nema komentara.