Chloe Sevigny opet do grla u poslu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Chloe Sevigny opet do grla u poslu

Chloe Sevigny opet do grla u poslu

Glumica često zvana kraljicom nezavisne produkcije, nakon velike bure koju je podigla felatiom u filmu 'The Brown Bunny' ponovo je do grla u novim projektima.

26.02.2004 0 komentara

Chloe Sevigny opet do grla u poslu

Za indie queen i newyorkšku party djevojku taj felatio sigurno nije bio ništa neočekivano, Sevigny ('Boys Don't Cry', 'American Psycho', 'Gummo', 'Kids') nikada nije pravila probleme redateljima odbijajući snimati neke scene jer bi joj mogle naškoditi imageu ili karijeri. Ali ostatku filmske svite itekako je zasmetao.

Neki su se zgrožavali samim činom i njegovim uvrštanjem u film koji nije s police za odrasle, a drugi su pokopali i film i redatelja (Vincent Gallo) i scenu koju su proglasili jeftinom i nepotrebnom zajedno s cijelim projektom. Situacija se toliko bila zahuktala da su se i redatelj, inače poznat po pomalo prgavoj naravi, i Chloe prošle godine na Cannes Film Festivalu ispričavali kome god su stigli.

Sevigny i Gallo (redatelj i glavni glumac) na premijeri 'Smeđeg zeke'

No, bilo pa prošlo, film nije baš dobro prihvaćen od publike pa je tzv. šteta umanjena jer ga je rijetko tko i pogledao. Prošlo je razdoblje stišavanja bure pa je i Sevigny isplovila s nekoliko novih uloga. Producentska kuća Tom Hanksa radi za televizijskog giganta HBO dramu pod imenom 'Big Love' u kojoj će glumica imati ulogu jedne od nekoliko poligamistovih supruga.

Nakon reda maistreama Chloe će zaigrati uz Ben Kingsleya i Annette Bening u nezavisnom filmu 'Mrs Harris' redateljice Phyllis Nagy. Debitantski uradak za redateljicu, koja je odgovorna i za scenarij, govori o istinitom događaju kada je Jean Harris (Benning), profesorica i ovisnica o amfetaminima, 1980. ubila svog dečka doktora kardiologa i izumitelja poznate Scarsdale dijete, Tarnowera (Kingsley). Sevigny glumi plavokosu 29-godišnju medicinsku sestru Lynne Tryforos, Tarnowerovu ljubavnicu. Snimanje je započelo početkom veljače.

Pojavit će se i u drugom dijelu američke triologije 'U,S and A', danskog redatelja Lars Von Triera, koja je započela s Dogvilleom gdje je odigrala manju ulogu. Radnja Manderlaya smještena je na američki jug tridesetih godina prošlog stoljeća i bavi se pitanjem ropstva.

Sevigny u Von Trierovom Dogvilleu

Kako Kidman nije bila u mogućnosti reprizirati svoju ulogu Grace u drugom nastavku, službeno zbog pretrpanog rasporeda, neslužbeno zbog redateljeve nezgodne naravi, izabrana je nova glumica za njenu ulogu. Radi se o neiskusnoj Bryce Dallas Howard, redatelja Howarda kćeri, kojoj je ovo druga filmska uloga. Uz Sevigny, još će se nekoliko glumaca iz Dogvillea pojaviti u drugom dijelu, a ona će portretirati kći vlasnika plantaže Manderlay. Uz poznati glumački ansambl, pojavit će se i Danny Glover i John C. Reilly.

Dok novi projekti ne dođu distribuciju Chloe ćemo moći pogledati u filmovima The Shattered Glass i Party Monster.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.