Harry Potter izložba - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Harry Potter izložba

Harry Potter izložba

Kakav Rembrandt i njemački ekspresionisti, evo prave izložbe! Chicago očekuje navale klinaca i njihovih redatelja, a znamo i da će biti čarobno!

s.p. 12.12.2008 0 komentara

Harry Potter izložba

Harry Potter ide na svjetsku turneju - i posjećuje svoju publiku širom svijeta. 'Harry Potter: Izložba' od 30. travnja boravi u Chicagu, a zatim kreće dalje, svuda gdje mali čarobnjak ima svoje fanove. Warner Bros. je priredio ovu specijalnu izložbu koja će posjetiteljima u muzejima predstaviti kostime, scenografiju i rekvizite iz filmova o Harryju Potteru.

U čikaškom Muzeju znanosti i industrije izložba ostaje sve do 7. rujna 2009., a zatim kreće po ostatku Amerike, s tim da nije još precizirano gdje će gostovati u inozemstvu. Organizatori su samo obećali da će ažurirati izložbu, pa će uvrštavati i nove predmete, ravno sa setova posljednjih filmova o Potteru.

Odaje Gryffindora, Hagridovu kolibu i ostale mitske prostorije mogu se obići po cijenama koje i za Amerikance nisu jeftine, od 19 dolara za djecu do 12 godina pa do 26 dolare za odrasle, s popustom za večernje posjete. Ulaznice se prodaje ekskluzivno na linku ovdje, a više informacija o izložbi možete potražiti na službenom sajtu izložbe. Ah, bilo bi lijepo da 'čarobna izložba' navrati i do Hrvatske - ako nam zli Voldemort u međuvremenu ne pokvari planove...

Komentari

Nema komentara.