Čudnog li čuda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Čudnog li čuda

Čudnog li čuda

Superjunaci, vukodlaci, vampiri, pingvini, zmajevi, ubojice, masovni ubojice i četveronošci u novom filmskom izvještaju. 

filmski.net 29.10.2007 0 komentara

Čudnog li čuda

Poželimo dobrodošlicu još jednom liku koji iz stripa stiže na veliko platno! Njegovo ime je Hal Jordan i po zanimanju je Green Lantern – čuvar svemira. Film će režirati Greg Berlanti koji je dosada radio kao scenarist na mnoštvu tv-serija ('Everwood', 'Dawson's Creek'). Također, stiže nam i Wally West poznatiji kao 'The Flash'. On je svoje supermoći naslijedio od ujaka, nakon njegove smrti. Ovu priču režirati će David Dobkin ('Lovci na djeveruše').

Zanimljivo je da se i Green Lantern i Flash /naslovna/ pojavljuju u stripovskom serijalu 'Justice League' prema kojemu se trenutno snima film u režiji Georgea Millera. To mu to nije dovoljno velik zalogaj, pa si je još navalio i snimanje četvrtog Mad Maxa i 'Ples sretnog pingvina 2'. 'Mad Max: Fury Road' već se trebao snimiti i to s Mel Gibsonom u naslovnoj ulozi, ali u međuvremenu je Miller odustao od njega u korist 'nekog mlađeg'. Plodonosni redatelj nada se da će 'Maxa' snimiti prije 'Justice League'. Ambiciozno, nema što...

Sprema se i treći nastavak franšize Underworld'The Rise of the Lycans' i to ni manje ni više, nego kao prequel. Priča će se vrtiti oko vampira i njihovih nekadašnjih robova Lycana. Mladi Lycan imenom Lucian postaje moćni vođa koji diže pobunu među vukodlacima kako bi se borili protiv vampira.

Spyro u akciji

Da upotpunimo plejadu čudnih likova - stiže nam i zmaj Spyro, ravno iz video igrice u animirani film za klince. Popularna i vrlo dobro prodavana igra 'Spyro the Dragon' zaradila je više od 50 milijuna dolara, a u njoj mali ljubičasti zmaj skakuće okolo, sakuplja predmete i bori se protiv neprijatelja. Uzbudljivo kao smjena plime i oseke...

Uzbuđenje donosi adaptacija romana 'Out' Natsua Kirine, priča o ženi iz Tokija koja ubije svog nasilnog muža i zaduži svoje kolege iz tvornice da razrežu tijelo i sakriju ga. Za ekstra napetost pobrinuti će se redatelj Hideo Nakata ('Krug').

Eto još malo strave – objavljene su prve fotke križanca Predatora i Aliena iz filma 'Aliens Vs Predator: Requiem'. Ovo ljupko biće zove se Predalien, a već su ga na raznim forumima izvrijeđali rekavši da uopće nije strašan. Nije ni čudo da ima tako lošu narav. 

Predalien

Kad već govorimo o lošim momcima spomenimo da Oliver Stone *opet* snima film o Vijetnamskom ratu. 'Pinkville' će se baviti masakrom u My Laiu kada su Amerikanci pobili više od 500 civila. U glavnoj ulozi Woody Harrelson (koji je sa Stoneom već radio 'Rođene ubojice') kao časnik odgovoran za masakr i Bruce Willis kao general koji vodi istragu o tome. Puna šaka testosterona.

I za kraj – kako smo i najavili – četveronošci. U Britaniji je prvi puta dodjeljna nagrada Fido, za najboljeg psa na filmu. Složno su je podijelili Poppy, Anna, Alice, Oliver i Megan – pet psića koji su prave društvo Helen Mirren u filmu 'Kraljica'. Što reći osim – vaauuu...

Komentari

Nema komentara.