Aronofsky poPIzdio - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Aronofsky poPIzdio

Aronofsky poPIzdio

Aronofsky nabrijan na snimanje, ali nikako da odabere projekt. Dvoumi se između skupog fantasyja i nečeg manjeg i intimnijeg. Za to vrijeme od 'Flickera' - ništa.

m.k. 14.11.2006 0 komentara

Aronofsky poPIzdio

Darren Aronofsky (ni gora, no bolja, nego neodlučnija polovica friške oskarovke Rachel Weisz) u proteklih je 6 godina radio na ambicioznom 'The Fountainu', ali se, kako sam izjavljuje, zaželio konkretnoga rada na konkretnim lokacijama i s konkretnim glumcima. Zato kao svoj sljedeći projekt najavljuje ili ultraskupu biblijsku produkciju s puno fantasyja / SF-a ili nešto potpuno suprotno – mali film temeljen na stvarnosti.

'Radimo na nečemu što je biblijsko po prirodi, a srećom to može značiti puno toga', izjavljuje Aronofsky. Još kaže da se ideja za projekt nalazi u fazi embrija pa ga ne bi htio ureknuti prevelikom pričom. Nek mu, za sad, bude! Spomenimo još da preko svoje produkcijske kuće Protozoa Pictures priprema ekranizaciju romana Dana Simmonsa 'Song of Kali' te 'Lone Wolf and Cub', samurajski film prema mangi Kazua Koikea.

Aronofsky se za sada ostavio ekranizacije kultnoga romana Theodorea Roszaka 'Flicker', priče o studentu koji otkriva da se u B-filmovima redatelja žnj-klase kriju skrivene poruke o istrebljenju života na zemlji. Inače, scenarij je redatelj napisao zajedno s Jimom Uhlsom ('Klub boraca'), no tvrdi da još ne zna što će s njim. Nadajmo se da će razdoblje neodlučnosti trajati kraće od snimanja 'The Fountaina' /NASLOVNA/.

Komentari

Nema komentara.