Odvest ću te na vjenčanje Brangeliiinooo moja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Odvest ću te na vjenčanje Brangeliiinooo moja

Odvest ću te na vjenčanje Brangeliiinooo moja

Nad vilom Georgea Clooneya u Lagliu vijori bijeli veo. Tko li će to u talijanskom gradiću ostvariti sve svoje snove?

p.h. 17.03.2006 0 komentara

Odvest ću te na vjenčanje Brangeliiinooo moja

Iz Associated Pressa stižu friške glasine da se u vili Georgea Clooneya na sjeveru Italije sprema jedno tiho vjenčanje. Tko bi se to mogao uzeti u talijanskom gradiću uz jezero, Lagliu, ovaj vikend za kad je misteriozno vjenčanje zakazano tamošnjem gradonačelniku Giuseppeu Manteru?

Hmm, da vidimo, jesu li to Sienna i Anakin? Je li možda Michael Jackson konačno odlučio oženiti svog plišanog zeku, ili će se možda baš u subotu Oprah Choprom zvati ? Toliko je pitanja, a samo jedan je odgovor. Zna ga Clooney, ali šuti kao zaliven. Paparazzi koji iz okolnog žbunja budno promatraju vilu kažu da se unutra događa neka akcija, ali da ne znaju točno o čemu je riječ. 'Sigurno se ne radi o dolasku gazde Georgea, jer njega u jezeru uvijek mora dočekati gliser, a glisera sad nema', primijetila je susjeda Mariuccia Riva.

Službeni holivudski tračeri su zbrojili dva i dva i došli do veličanstvenog rješenja. U subotu će na diskretnoj ceremoniji u Lagliu službeno 'da' izreći Brad Pitt i Angelina Jolie, dugogodišnji Clooneyevi prijatelji koji su već jednom planirali vjenčanje tamo, ali u zadnji čas odustali. Monica Mantero, gradonačelnikova supruga, novinarima je rekla kako nitko nije zakazao vjenčanje, ali da se ceremonija može održati i ako se najavi sat vremena prije vjenčanja. Ekipa iz filmskog.neta rezervirala je jedan otporni žbunj zimzelena, pa možete očekivati skori rasplet ove misterije.

Komentari

Nema komentara.