Strašna vijest! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Strašna vijest!

Strašna vijest!

Rob Cohen, redatelj akcionih katastrofa poput 'Brzi i žestoki', svoje je nečasni prst upro u biografiju 'kralja sisa i guzica', genijalnog, pokojnog Russa Meyera.

filmski.net 12.12.2005 0 komentara

Strašna vijest!

Hollywoodu ništa nije sveto, nije to nikakva novost. Ali smo se nekako uvijek pouzdali u njihovu procjenu kome što dati na 'tezgarenje'. Jer ako Ameri i Holivuđani išta znaju dobro napraviti, znaju prodati proizvod. Često, doduše, i govance u šarenom papiru. A ako nas ovdje što ljuti i žalosti, to bi bila baš ta situacija, jer što Roba Cohena čini imalo kompetentnim da se dira u biografiju Russa Meyera ('Faster, Pussycat! Kill! Kill!', 'Supervixens', 'Beyond the Valley of the Dolls'...), ako ne to da nešto sprtlja i proda nam to zamotano u već spominjanom šarenjaku?!?

Zajedno s producentom Toddom Garnerom kupio je prava na ekranizaciju Meyerove biografije 'Big Bosoms and Square Jaws: The Biography of Russ Meyer, King of the Sex Film' iz pera Jimmyja McDonougha, javlja Variety, a više se želi posvetiti ljubavnoj priči njega i, od moguće tri, druge mu supruge Eve, Playboyeve prve playmatice koju je upoznao dok je fotografirao za taj čuveni 'muški' magazin. Bili su u braku, ali i u poslu, od 1952. do 1960. godine, kada je Russ 'otrčao za drugim parom sisa', kako on to iskreno veli. Nisu imali djece.

Ok, nek' se Cohen, na sreću štovatelja lika i djela Russa Mayera, bavi trivijama i ljubavnim zapletima, a 'ozbiljnu' filmsku studiju promućurnog brka, ljubitelja dobre sise i finoga mufa ostavi nekom – kompetentnijem.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.