Odlična ekipa na novom filmu Stevea Buscemyja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Odlična ekipa na novom filmu Stevea Buscemyja

Odlična ekipa na novom filmu Stevea Buscemyja

Crna komedija 'Delirious' o zvijezdama i paparazzijima u New Yorku pod jednu kapu skupila Stevea Buscemija, Michaela Pitta i Alison Lohman, pred kamerom, a iza…

filmski.net 02.11.2005 0 komentara

Odlična ekipa na novom filmu Stevea Buscemyja

…iza su Tom DiCillo (redatelj 'Living in Oblivion', 'Box of Moonlight', 'Real Blonde' snimatelj na Jarmushovim filmovima 'Stranger Than Paradise', 'Coffe and Cigarettes') u ulogama redatelja i scenariste, Robert Salerno ('21 gram', 'All the Pretty Horses') producent.

U priči oko koje su se svi skupili glavna je uloga pripala Steveu Buscemyju aka zvjezdanom fotografu Les Galantine, koji najviše želi 'okinuti' bar jednu pravu fotografiju. Sprijatelji se s beskućnikom Tobyem Graceom (Michael Pitt) koji ustvari želi biti glumac.

Njihovo će prijateljstvo ugroziti crvenokosa pop zvijezda K'Harma Leeds (Alison Lohman) u koju se zaljubi Toby, na što Les postane jako ljubomoran i počinje planirati osvetu. Jednostavan plot, nema što, no najčešće nije upitna filmska priča, već način na koji je ispričana. Stara i vrlo okrutna mudrost to je.

Snimanje započinje u New Yorku za nekoliko dana, točnije 09. studenoga, a američka je premijera najavljena za kraj 2006. godine.

Komentari

Nema komentara.