Renee puta dva! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Renee puta dva!

Renee puta dva!

Nakon što je raščistila stvari na privatnom planu, Zellwegerova se bacila na posao. Osim remakea filma 'The Eye', laća se biografskog 'Miss Potter'.

m.n. 30.09.2005 0 komentara

Renee puta dva!

Teta Bjondina Zellweger koja je zbog enormnih količina countrya nedavno šutnula svog Kennya zagnjurila se u posao, pa nam tako Comingsoon prenosi da se prihvatila čak dva naslova. Prvi joj je na listi biografski film o dječjoj spisateljici i ilustratorici Beatrix Potter, za koji smo ne tako davno privezali Cate Blanchett. Katica je, igrom slučaja, otpisana, pa će fingirana majka Petera Rabbita (najpoznatiji lik Beatrix Potter) biti Renee. Film će se, osim pričama za klince i bajkovitim zapletima, najviše baviti životom Beatrix Potter i njezinom borbom za ženska prava.

Naime, Potterica je u viktorijanskoj Engleskoj svim talentima i inteligenciji unatoč bila uskraćena za obrazovanje i status, pa je spas tražila u svijetu mašte. Stoljetnu bi nepravdu trebala ispraviti Renee potpomognuta starim kolegom, Ewanom McGregorom (zajedno glumili u 'Down by Love' 2003.). Redateljski dio odradit će Chris Noonan ('Babe' 1995.), snimanje počinje u travnju 2006. u Velikoj Britaniji, a Zellwegerova će se također baciti i u producentske vode.

Drugi dio Renee kolača čini remake hongkonškog trilera 'Jian gui' iliti 'The Eye' kojeg u originalu potpisuju Danny Pang te Oxide Pang Chun. Naša će plavojka pod budnim okom producenta Toma Cruisea (!!!) dobiti glavnu ulogu te uprizoriti gospodičnu koja nakon operacije oka i transplantacije rožnice vidi nešto više nego bi trebala, željela i nego što to stvarno postoji. Duhovi koji ju opsjedaju baš i neće biti najpristojniji, pa će biti prisiljena naći pravog vlasnika rožnice (on je, ups, mrtav!) i riješiti misterij…

Za gotovo klasični horor zaplet pobrinut će se Hideo Nakata, čovjek koji je već izbacio dva 'Kruga'.
Komentari

Nema komentara.