Kako nastaje loš film? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kako nastaje loš film?

Kako nastaje loš film?

Ili bolje – kako nastaje loš film koji završi u trci za Oskarom? Klin se klinom izbija, odgovara mastermind 'The Office-a' Ricky Gervais sa svojim kompićima.

filmski.net 25.08.2005 0 komentara

Kako nastaje loš film?

Mockumentary freakovi Christopher Guest ('This Is Spinal Tap', 'A Mighty Wind', 'Best in Show', ujedno i suprug Jamie Lee Curtis) u svojstvu redatelja i Ricky Gervais ('The Office', bivši manager banda Suede, naslovna) u glavnoj ulozi redatelja filma u filmu, udružiti će se na snimanju naslova 'For Your Consideration' koji bi nam trebao pokazati kako nastaje loš film koji bez obzira na kvalitetu završi kao kandidat za zlatni kipić imena Oscar.

'Svi mi znamo gomilu ljudi koji su se našli u tom i takvom 'realityju' te kako ih je to izmijenilo', kazao je Guest za BBC 'ujedno je to i područje o kojem znam i ja pokoju. To je virus!' Priča će pratiti i trojicu do tada relativno nepoznatih glumaca čiji se životi drastično mijenjaju kada budu nominirani za uloge koje su ostvarili u 'strašno lošem, jadno napisanom filmu, melodrami zapravo' pod imenom 'Home for Purim'.

U istom su produkcijskom loncu i Guestovi stalni suradnici poput Eugenea Levyja, koji s njime dijeli scenarističku dužnost, mada će se veliki dio filma – improvizirati. Da bi sve bilo tip-top, premijera ovoga mockumentaryja najavljena je za kraj 2006. – taman na vrijeme da se uključi u trku za Oscara 2007.

Komentari

Nema komentara.