Kill Bill prvi na US Box Office-u - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kill Bill prvi na US Box Office-u

Kill Bill prvi na US Box Office-u

Kombinacija Tarantino&Thurman i ovaj put pobjeđuje. Prvi dio osvetničke sage Kill Bill zaradio je 22,7 mil $ i 1. mjesto na Box Officeu, a 90% gledatelja željno očekuje 2. dio!!!

13.10.2003 0 komentara

Prvi Tarantinov film nakon 5 godina stare Jackie Brown, Kill Bill, prati osvetnički pohod "Nevjeste", pripadnice ženske grupe vrhunskih ubojica DiVAS (igra je Uma Thurman) koja se budi iz višegodišnje kome u koju je zapala nakon što ju je šef (David Carradine) tj. Bill ustrijelio na vlastitom vjenčanju.

Miramax je Tarantinu osigurao povlašteni tretman (kreditiran uspjehom Pulp Fictiona), pa se stoga nisu mogli buniti na riskantnu redateljevu odluku da Kill Bill, koji traje tri sata, prikaže u dva dijela. Krilatica "tko ne riskira, ne profitira", u ovom slučaju pokazala se istinitom, jer je zarada od 22,7 mil $ u prvom tjednu prikazivanja smjestila film na 1.mjesto US Box Office-a, a reakcije gledatelja su fantastične-90% ih jedva čeka pogledati 2.dio ove samurajske sage. 

Premijeru filma prate vijesti o razvodu braka glavne glumice Ume Thurman i Ethana Hawka nakon njegove avanture s kanadskom manekenkom. Najnovija vijest stiže s Hawkove strane, koji tvrdi da je Umu prevario jer ga je razdirala ljubomora i sumnja u odnos nje i Tarantina, koji se pak na brojnim interviewima negiranjem nastoji isključiti iz klasične hollywoodske brakorazvodne trakavice.

Komentari

Nema komentara.