Hoffman još jednom otac - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hoffman još jednom otac

Hoffman još jednom otac

Iako se definitivna riječ pristanka Dustina Hoffmana još očekuje, izgledno je da će se u filmu 'Father Knows Less' dotični prihvatiti još jedne očinske uloge.

m.n. 29.03.2005 0 komentara

Hoffman još jednom otac

Očinske figure, roditeljevanje i prodike u svim mogućim oblicima umiliše se Dustinu Hoffmanu, starom liscu. Naime, nakon izvrsnog prijema njegovih hippie napora u filmu 'Meet the Fockers', nastavlja komedijaškim stazama. U finalnim je pregovorima s New Line Cinemom koja ga kumi za glavnu ulogu u komediji 'Father Knows Less'.

Priča je to o vrlo uspješnom biznismenu, koji baš i nije toliko dobar u obiteljskim poslovima, već mu veze i brakovi propadaju k'o od šale. No, hendlanje klinaca i sve obaveze koje uz to idu nenadano će pasti na njegova leđa nakon što ga ostavi druga, mnogo mlađa žena koja je i tako bila samo lijepi trofej.

Redateljskog bi se posla trebao prihvatiti Shawn Levy ('Popust na količinu'). Bilo kako bilo, Hoffman doživljava pravu karijernu renesansu, pa je tako vezan uz nekoliko projekata o kojima smo vam već pisali – 'Stranger Than Fiction', 'Parfume: The Story of a Murderer' i 'Lost City' najzvučnija su imena koja će starog Dustina osigurati od neplaćenih režija i ostalih financijskih tričarija.

Naslovna fotka je iz filma 'I Heart Huckabees' redatelja Davida O. Russela, o kojem smo vam više zborili ovdje.

Komentari

Nema komentara.