Odsvirana 'Uzbuna na Zelenom Vrhu' - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Odsvirana 'Uzbuna na Zelenom Vrhu'

Odsvirana 'Uzbuna na Zelenom Vrhu'

Završilo je snimanje novog nastavka filmskog serijala o Koku.

Siniša Paić 22.07.2016 0 komentara

Odsvirana 'Uzbuna na Zelenom Vrhu'

Nakon tridesetak uzbudljivih dana snimanja, u petak, 22. srpnja pala je zadnja klapa dječjeg detektivskog filma 'Uzbuna na Zelenom Vrhu', koji prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića - Koka prije njegova preseljenja u Zagreb. Pod budnim okom redateljice Čejen Černić i filmske ekipe okupljene pod produkcijskom kapom tvrtke Kinorama, mali detektivi marljivo su radili na rješavanju slučaja teških razbojstava koja su narušila ljetnu prazničku idilu na Zelenom Vrhu.

A jesu li Koko i družina i ovoga puta uspjeli stati na kraj opasnim razbojnicima, bit će poznato kada film 'Uzbuna na Zelenom Vrhu' stigne na velika platna.
Serijal filmova nastalih prema popularnim romanima Ivana Kušana prvi je dječji filmski serijal u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja. Režiju novog nastavka serijala potpisuje filmska i TV redateljica Čejen Černić koja je ujedno i koscenaristica, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Film proizvodi Kinorama, a distribuirat će ga 2i Film. Razvoj projekta podržali su Hrvatski audiovizualni centar i Program Kreativna Europa - potprogram MEDIA, dok je proizvodnju filma podržao Hrvatski audiovizualni centar. Sve o novim avanturama Koka i njegovih prijatelja pratite na službenoj Facebook stranici filma: www.facebook.com/uzbunanazelenomvrhu

Komentari

Nema komentara.